Jej super wieści To teraz rośnijcie zdrowo i wypoczywajcie bo to szybko zleciJest serducho [emoji3590][emoji3590][emoji6]
Jestem mega szczęśliwa. Ale z pomiarów tp na 8 marca. Wg om na 3Zobacz załącznik 1149894
reklama
Invicta
Fanka BB :)
Dziewczyny odebrałam podstawowe badania to wszytsko pięknie bo beta ponad 3600 ale TSH mam za wysokie... norma to 2.5 a ja mam aż 3.5 i jestem przerażona jak zacznę brać leki na niedoczynnosc tarczycy to liczę na to ze z maleństwem nic nie będzie złego Prawda?
Takie dziwne to uczucie bo wiesz co chcesz powiedzieć ale nie wiesz jakBoooniu ja tak mam aż mi głupio czasami się odezwać
Wg lekarza 6+4Super![emoji7] który dokładnie tydzień według lekarza? [emoji6]
Wg lekarza 6+4
Czyli u mnie wdg lekarza będzie 5+4.. są jakieś szanse na bicie serduszka?
U mnie było 5+5 I serduszko było pięknie widaćCzyli u mnie wdg lekarza będzie 5+4.. są jakieś szanse na bicie serduszka?
U mnie było 5+5 I serduszko było pięknie widać
Boże nam nadzieje ze wszystko będzie dobrze kochana a jak tam twoje beta bo z tego wszystkiego już mi się pomieszało co kto i jak.. przepraszam
Boże nam nadzieje ze wszystko będzie dobrze kochana a jak tam twoje beta bo z tego wszystkiego już mi się pomieszało co kto i jak.. przepraszam
U mnie beta ?? Wszystko wporzadku byłam 10 lipca na wizycie serduszko bije jak dzwon wtedy było 5+5 także oby wszystko było jak najlepiej
U mnie beta ?? Wszystko wporzadku byłam 10 lipca na wizycie serduszko bije jak dzwon wtedy było 5+5 także oby wszystko było jak najlepiej
A ile wynosiła 10 lipca? Ja robiłam wczoraj czyli to jest 38DC i wynosiła 18076mIU/ml
reklama
MamaR
Fanka BB :)
W ciąży są inne normy poczekaj do wizyty u lekarza.Dziewczyny odebrałam podstawowe badania to wszytsko pięknie bo beta ponad 3600 ale TSH mam za wysokie... norma to 2.5 a ja mam aż 3.5 i jestem przerażona jak zacznę brać leki na niedoczynnosc tarczycy to liczę na to ze z maleństwem nic nie będzie złego Prawda?
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. Tyle pięknych ❤. Ach oby mi szybko do środy zleciało.