reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No tak, moja za to wstaje w przedziale od 6.40 do 8 😃
No to mówiąc o przedziałach w których dziecko wstaje...wczoraj niedziela,można było pospać...to wstała o 6:20 :oops:a dzisiaj rehabilitacja o 7:30 to o 7:10 nie mogłam dobudzić...och życie🤣
P.S. Zaspałam dlatego tak późno się zbierałyśmy:)
To my mamy Szumisia z imieniem. I wisi na łóżku bezużyteczny. Gdyby nie to imię na nim, bym go wystawiła.
A ja bym i tak próbowała sprzedać....jeszcze fajniejszy bo z imieniem:)Na pewno znajdzie się jakaś mamusia lub tatuś Anastazji którzy szukają szumisia:)
Mam pytanko jak zrobic żeby mała chodziła później spać, moja chodzi spac o 19.00-19.30 o wstaje wtedy o 6.30. Wiem że zaraz będzie że marudzę bo pięknie śpi ale dla mnie wstawać przed 7 to jakiś horror tym bardziej że w nocy często przebudza się po smoka.
Też tak mam , że ciężko mi przed 7 się zebrać...:(Jest to dla mnie horror ale wiem też , że jak poszła kiedyś spać po 21 to nic to nie zmieniło...obudziła się tak jak zwykle:(

No to mówiąc o przedziałach w których dziecko wstaje...wczoraj niedziela,można było pospać...to wstała o 6:20 :oops:a dzisiaj rehabilitacja o 7:30 to o 7:10 nie mogłam dobudzić...och życie🤣
P.S. Zaspałam dlatego tak późno się zbierałyśmy:)

A ja bym i tak próbowała sprzedać....jeszcze fajniejszy bo z imieniem:)Na pewno znajdzie się jakaś mamusia lub tatuś Anastazji którzy szukają szumisia:)

Też tak mam , że ciężko mi przed 7 się zebrać...:(Jest to dla mnie horror ale wiem też , że jak poszła kiedyś spać po 21 to nic to nie zmieniło...obudziła się tak jak zwykle:(
Już go nie wystawię, zostawię go na pamiątkę. Może szum się przyda przy drugim dziecku. Bo moja i tak czasem uspokaja się przy szumie ale tym co mam w telefonie, bo ten z szumisia ją budzi.

No i mieliśmy w weekend rozmowę z panią T od teraz chyba zacznę tak mówić Pani😂

I wszystko byłoby pięknie. Wzięła jednak mojego synka na ręce i zaczęła do niego mówić synusiu synusiu mój Kochany synusiu. Jak mama pójdzie do pracy to ja syneczku się tobą zajmę🤬🤬🤬 no i cała nasze 0,5 h gadki z mężem poszło w du.....

brak sił..

Moja niby śpi odłożona do łóżeczka a za chwilę zaczyna się tak kręcić , że się sama rozbudza....niby jadła dzisiaj mleko ok 3:30 a do 4:30 tak się kręciła że aż wstałam i bujałam na tyle ile się da łóżeczkiem aby się całkowicie nie wybudziła.....i o 6:30 już pobudka niestety:(A przez całą noc średnio co godzinę słyszałam jak coś zaczyna popłakiwać:(

Moja też jest ostatnio jakaś niespokojna w nocy:(W ciągu dnia też była marudna wczoraj...dzisiaj z rana niestety też...liczę , że jak wstanie to będzie jednak wesoła:)O co chodzi tym dzieciaczkom?Ja obstawiam ,że u mnie ząb nadchodzi nr 3 ale to czas pokaże....Wy z tego co pamiętam już macie sporo ząbków:)

Oj Nelcia....100%słodyczy w tym małym ciałku:)🥰
😍Gratulujemy pierwszego ząbka:)
No i już wszystko jasne, mamy kolejnego ząbka (już 8🙉) dlatego taki marudny i niespokojny był.
To może i u Was ząbki 😊

I wszystko byłoby pięknie. Wzięła jednak mojego synka na ręce i zaczęła do niego mówić synusiu synusiu mój Kochany synusiu. Jak mama pójdzie do pracy to ja syneczku się tobą zajmę🤬🤬🤬 no i cała nasze 0,5 h gadki z mężem poszło w du.....

brak sił..
Zatukłabym. To jest babcia a to jej wnuk, nie synek, później dzieciaki wołają na babcie mama. A po drugie babcia pewnie go rozpieści że później będziesz mieć hardcore w domu. Jednak moja teściowa reformowalna, bo co powiesz to święte, gdyż chce swoje wnuki widywać.

Zatukłabym. To jest babcia a to jej wnuk, nie synek, później dzieciaki wołają na babcie mama. A po drugie babcia pewnie go rozpieści że później będziesz mieć hardcore w domu. Jednak moja teściowa reformowalna, bo co powiesz to święte, gdyż chce swoje wnuki widywać.
Nie wiem już może przesadzam. Nie mam już siły. Ona twierdzi że tak mówi bo jest bardzo podobny do mojego męża jak był mały. najgorsze że mąż uważa że to takie niewinne jest bo kiedyś wszyscy tak mówi o wszystkich dzieciach a niby wszystkie dzieci nasze😕

edit A jakieś zwróciłam uwagę to powiedział że zazdrośnica jestem i się nie chce dzielic ☹️

reklama

brak sił..
Od razu bym jej pojechała. Bez zastanowienia 😎

Daj mi do niej numer, to jej wyjaśnię szybciutko 😜

Do góry