No pepco ma starsznie zanizona rozmkarowke, po praniu większość tkanin się kurczy.. Jak już w pepco kupuję to dwa raz miary większe
ale przeważnie kuouje w h&m i smyku
Kochana! Wszystkiego najlepszego
Spóźnione ale szczere
Jestem u mamy od niedzieli do czwartku i próbuje Was ciągle nadrabiać a na odpisanie mało czasu, tylko wieczorami jak mała śpi
A czemu mieliby Cię nie przyjąć na umowę o pracę, bo masz małe dziecko? Co Ty, teraz mało kiedy dają zleceniowke, tak mi się przynajmniej wydaje. A może na początku przez 3 próbne miesiące, ale później już raczej umowę o pracę.
Moja Nela odkąd jesteśmy u mojej mamy to w pondz rano obudziła się o 5:30 wyspana, zaczęła piszczeć i gadać na głos jak nigdy a wszyscy jeszcze spali, musiałam zejść na dół po jej zabawki, żeby ją czymś zająć
I tak do 6:30 gaduliła
a dzisiaj rano to samo pobudka o 5:30 i zaczęła gadać itp, ale ją poprzytulalam itp i zasnela chyba o 6
Zdrówka dla Tomusia
U nas jest właśnie przy zasypianiu głowa energicznie w prawo, lewo, prawo i dodatkowo prawą nogą tupie o łóżko.. Też się martwiłam czemu tak robi. Ale to ma tylko jak jeszcze głęboko nie zaśnie i w środku nocy jak się przebudzi to tak robi.
Może to być też przez to, że w ciągu dnia dziecko ma za dużo bodźców, dużo wrażeń
No właśnie marchew jest niestety alergizująca. Od mojej szwagierki synek jak mu rozszerzali dietę to właśnie miał wysypkę po marchewce. Ale to z początku, potem organizm się przyzwyczaił i już nic nie było.
To moja robi identycznie... Już od kilku Msc tak robi.
Powiem Ci, że u nas mała też ewidentnie na coś uczulona, albo alergia na coś. Bo pod tą brodą i na dekolcie ma te czerwone krostki, czerwone suche placki na rękach i nogach oraz plecach i Wysypka na brzuszku. Jak smaruje maścią robiona ze sterydem to super znika po 2 dniach. Jak przestaje smarować to po dwóch dniach na nowo.... Już nie mam pojęcia co to może być. Byłam u pediatry w zeszłym tyg to tylko spojrzał i powiedział, że dzieci takie małe mogą tak mieć, że to może być z przegrzania ( ubieram ja już od dawna lżej, więc przegrzana na bank nie jest) albo na coś uczulona ale teraz się nie dowiemy
Mówię, że może musiałabym z nią iść do alergologa a on mówi, że to nic nie da, bo przy tak małym dziecku testy nie wyjdą. No i tu widzę, że tak tak piszecie. Ale z drugiej strony olał to. Dał maść robiona na bazie wody i czegoś tam i bym tym smarowała. Ale to nic nie dało. Jak smaruje maścią z sterydem to wtedy schodzi ( tego sterydu jest tam malutko, ale jednak). Jak przestaje to to wraca i robi się czerwone i swędzi ją, bo się drapie wtedy po dekolcie...