2 pobudki to nie ma tragedii ale to minie zobaczysz będziecie jeszcze spać całą noc a przynajmniej malutka podobno jak dziecko zaczyna przesypiać to wtedy matka przestaje nie wiem ale chyba racja bo u mnie tak było przez ms teraz już śpię (no czasem mi się zdarzy obudzić wiadomo trzeba być czujnym)Moja mała budzi się 2 razy na mleczko. U nas nie ma reguły, raz śpi do 7, na drugi do 9.30 . Codziennie mnie zaskakuje w tej kwestii
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Mi dokładnie tak samo się wydawałoA mi się właśnie proszki wydają jakoś bardziej drażniące....kuźwa co lekarz to inna teoria.....
Lipaaa
Moja też ma fazy, że sobie gdzieś nagle postanowi pójść... Dlatego wstawić wodę na kawe mogę ale dluzej to raczej się boję się ją zostawić.A to może też przywyknę.
Moja bardzo daleko się wypuszcza, przetacza w wybranym kierunku, ale szybko i niespodziewanie to robi. Poza tym otwiera sobie szafkę (ma przesuwane drzwiczki) i w niej szpera.
Nie mam pomysłu jak je zablokować.
Ale fakt, że jak coś spenetruje dokładnie to już potem traci zainteresowanie.
Ostatnio otworzyła szufladę w komodzie
Odnośnie Twojej szafki... Zostawiaj ją może po prostu otwartą? Ja powrzucalabym tam pluszaków albo włożyła kocyki
L
LipcowaLi
Gość
TCo już wyprobowalyscie? Ja też już sporo i nic. Ja Latopic, Dermedic, Emulsja do ciala z Emolium, Balsam do ciała z Bioderma, maść robiona bazie wody. No nic.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patii26
Tak, rodziłam w Cieszynie, a Ty? W Bielsku?Tak z ciekawości rodziłaś w Cieszynie?
Jaka słodka też bym zjadła to jest raczej i co mi zrobisz? i tak mnie nie złapieszA to może też przywyknę.
Moja bardzo daleko się wypuszcza, przetacza w wybranym kierunku, ale szybko i niespodziewanie to robi. Poza tym otwiera sobie szafkę (ma przesuwane drzwiczki) i w niej szpera.
Nie mam pomysłu jak je zablokować.
Ale fakt, że jak coś spenetruje dokładnie to już potem traci zainteresowanie.
Tu w połowie drogi i właśnie to spojrzenie na pytanie - Dokąd wędrujesz?
a masz po 8zł
4x BLOKADA ZABEZPIECZENIE DRZWI PRZESUWNYCH SZAFY
Kup teraz na Allegro.pl za 8,90 zł - 4x BLOKADA ZABEZPIECZENIE DRZWI PRZESUWNYCH SZAFY (9305459642). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
u mnie Mąż ma fioła i już wszystko zabezpieczył
L
LipcowaLi
Gość
Dokładnie tak , cukrzyca była wskazaniem bo wojewódzki ma ten 3 stopień ref. No i mój lekarz prowadzący tam pracuje, jakoś było mi raźniej , bo dużo mi pomógłTak, rodziłam w Cieszynie, a Ty? W Bielsku?
Niedługo mama
Eh biedulka no mój podobnie ale dodatkowo jeszcze ta sączącą ropa, dzisiaj przed spaniem wyglądał jak Einstein tak rozczochrał sobie włosy a już myślałam że jest ok bo cały dzień nie drapałA tutaj foto podrapanej głowy mojej córci....najbardziej widać na linii czoło-włosy ale tam dalej też są widoczne ślady podrapania....
MamM
Super dzięki. Skorzystam na pewno. W tej szafce mamy sprzęt muzyczny.Jaka słodka też bym zjadła to jest raczej i co mi zrobisz? i tak mnie nie złapiesz
a masz po 8zł
ja kupiłam działa.4x BLOKADA ZABEZPIECZENIE DRZWI PRZESUWNYCH SZAFY
Kup teraz na Allegro.pl za 8,90 zł - 4x BLOKADA ZABEZPIECZENIE DRZWI PRZESUWNYCH SZAFY (9305459642). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
u mnie Mąż ma fioła i już wszystko zabezpieczył
Vaness, serio? Ty na wszystko masz linka?
reklama
ja to tylko puder w płynie więc brak doświadczeniaCo już wyprobowalyscie? Ja też już sporo i nic. Ja Latopic, Dermedic, Emulsja do ciala z Emolium, Balsam do ciała z Bioderma, maść robiona bazie wody. No nic.
i teraz dermatolog przepisała Locoid steryd na receptę ale nie kupuję pójdę do alergologa zobaczymy co powie