Jezuuu no dokładnie jak jeszcze przewijalam młodego w nocy to przy tych zapinanych na nogę musiałam go całego praktycznie rozebrać i odpuściłam sobie takie wdzianka Teraz to już obojętnie w czym śpi bo przewijamy się dopiero rano.Śliczne są, ale u dla mnie automatycznie odpadają pajace z zapinaniem na boku, w sensie na jedną nogę, bo one nie mają odpinania między nogami i przebieranie pampersa to nie straszne, bo ja musiałam cała ją odpinaćcpo szyję by wyciągnąć druga nogę..
reklama
Patii26
Fanka BB :)
O jaka piękna puculinkaDziękuję za przyjęcie .
Postaram się w skrócie streścić te 9 miesięcy . Początek ciąży był stresujący, bo w 6t wylądowałam z silnym krwawieniem na ip . Ówczesny ginekolog zasugerował, że to poronienie i żeby od razu jechać do szpitala.. Na szczęście jego diagnoza nie potwierdził się, a powód krwawienia nie został wyjaśniony. Po raz pierwszy właśnie w szpitalu zostało uwidocznione bicie ❤. Potem były mdłości i wymioty , ale ciąża przebiegała dobrze . Lili urodziła się malutka, bo miała 3190 i 54 cm. Natomiast przez pierwszy miesiąc przybrala prawie 2kg... Pediatra 3 razy dopytywała, czy aby kp .
Karmilam piersią 4 msc, potem nastał kryzys. Mała za nic nie chciała piersi, próbowałam wszystkiego, poddałam sie i zaczęliśmy przygodę z mm. Aktualnie Lilka waży 8400 i ma 67cm za tydzień kończymy pół roku
No to ładnie nadrobiła, przerosła moja Nelke, która urodziła się 3880g i 58 cm. Wagi aktualnej nie znam, pewnie podobnie, ponad 8 kg, a w dniu skończenia 5 miesięcy ważyła 7670g i 65,5 cm. Więc w sumie teraz będzie ważyła i mierzyła podobnie za tydzień we wtorek mamy szczepienie to się dowiem
Mary2094
My mieliśmy Kinderkafta 3w1 xmoova, ale on tak się nie prowadził jak ta spacerówka z Baby Design. Jeszcze jak tę spacerówkę zobaczyłam w sklepie, to była miłość od pierwszego wejrzenia i już musiałam z nią wyjśćTeż się zdecydowałam na wózek baby design tyle że 4air . Wersja 2w1, póki co mam gondole, ale wersja spacerowa już się prosi o wyjęcie . Potwierdzam że wozek jest leciutki, zgrabny, prosty w obsłudze i nadaje się do jazdy po ciężkich terenach .
a w czym śpi? ja dzisiaj już miałam problemJezuuu no dokładnie jak jeszcze przewijalam młodego w nocy to przy tych zapinanych na nogę musiałam go całego praktycznie rozebrać i odpuściłam sobie takie wdzianka Teraz to już obojętnie w czym śpi bo przewijamy się dopiero rano.
E
ecza
Gość
Mam nadzieję że jednak zębyU mnie też coś pokasływała wtedy to inhalacje robiłamJa jestem ciekawa czy sprawa z zębami będzie mieć swój finał czy będzie kurcze przeziębienie
Patii26
No gratulacje dla małej fighterki!Ja się muszę pochwalić bo pęknę Tusia dziś sama usiadła od siebie coś fantastycznego!
Patii26
Nela już odkad skończyła 4 miesiąc to jeździ w spacerówce, bo nie chciała leżeć w gondoli, a teraz sobie wszystko widzi. My mamy wózek 2w1, z gondola i spacerówka Bebetto VulcanoDziewczyny kiedy przesiadacie swoje maluszki do spacerówki ? Jakiej firmy macie te spacerówki ?
Ja chce teraz coś kupić, ale nie mogę się zdecydować. Pomożecie ?
Zakładałam mu body z długim i śpiworek ale teraz nocki chłodniejsze więc piżamka typu pajacyk plus śpiworek.a w czym śpi? ja dzisiaj już miałam problem
L
LipcowaLi
Gość
Tak samo miałam wybierając ogólnie wózek . Nie miałam jakoś określonego typu i szczerze powiedziawszy myślałam że wyjdziemy z niczym . Mój partner jak zobaczył ilość wózków na sklepie to stwierdził, że jest w piekle . Mimo to wypatrzylam te cudeńko i też już za bardzo nie kombinowalismy tylko braliśmy . Cena też przystępna stacjonarnie, bo na necie były o wiele droższeMy mieliśmy Kinderkafta 3w1 xmoova, ale on tak się nie prowadził jak ta spacerówka z Baby Design. Jeszcze jak tę spacerówkę zobaczyłam w sklepie, to była miłość od pierwszego wejrzenia i już musiałam z nią wyjść
reklama
Patii26
Ja też pierwsze dziecko Nela miała termin na 18.03, ale dobrze jej było w brzuszku i chciała poczekać do moich urodzić A Ty kiedy masz urodziny?Będziecie świętować 2 dni pod rząd . Nelka wiedziała żeby pojawić się dzień wcześniej na świecie . Lili też miała być z 25, ale cc się nam o dzień opóźnilo .
Ja też 26 lat i pierwsze dziecko