reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Hehe i następnym razem jak Wy do nich też nie zapukacie to będą stać w negliżu 😂 😂Oj nie chciałabym widzieć teścia nago😂😂Albo się okaże , że teściowie to swingersi😂😂Oj za daleko mnie poniosło....:)
Będzie dobrze jak wszyscy będą szanować swoją i czyjąś prywatność:)
Matko z córką nie chciałabym widzieć tesciow w negliżu 😂😂 ale z tymi swingersami padłam 😂😂😂

reklama
pierwszy raz umykam włosy w zimnej wodzie wiecie jakie mam super puszyste i delikatne bez odżywki 😂 chyba przesadzam z ciepłą wodą i się niszczą 🙄
w każdym razie chyba to kwestia przyzwyczajenia 👍
Łuska włosa się zamyka i wszelkie substancje z szamponu bądź odżywki lepiej wnikają, tak się powinno robić jak np umyjesz głowę, nałożysz odżywkę i właśnie powinnaś spłukiwać ją letnią albo chłodną wodą

U nas dziś wyczekane ciacho Bounty z okazji ukończenia 6 miesięcy hihi
Jak tam @Niedługo mama, chłodzisz już trunki??? 😜
2021-09-16-11-52-15..jpg

my z małym noc nieprzespana 1.40 pobudka i on będzie się teraz uczył raczkować i tak do 4.58🙄 na szczęście rano odespane ahhh nie stresuje się bo to pierwszy raz Kocham tego słodziaka🥰 a teraz znów śpi po tym jak wyczerpała go łyżka cedzakowa bo mamusia robiła naleśniki 😂
Dobry jest 🤣🤣🙈
U nas z kolei była pobudka w nocy a ja byłam taka zmęczona, że nie zarejestrowałam i dziecko z krawędzi łóżka ściągałam.
PS: moja ledwo pelza do tyłu a dziś zaczęła się bujać na czterech, zaczynam się zastanawiać, czy u nas etap pełzania nie będzie pominięty.

Dobry jest 🤣🤣🙈
U nas z kolei była pobudka w nocy a ja byłam taka zmęczona, że nie zarejestrowałam i dziecko z krawędzi łóżka ściągałam.
PS: moja ledwo pelza do tyłu a dziś zaczęła się bujać na czterech, zaczynam się zastanawiać, czy u nas etap pełzania nie będzie pominięty.
U nas też nie pełza tylko się wiecznie buja i przeskakuje jak żaba na 4

Dobry jest 🤣🤣🙈
no właśnie wzięłam mojego z łóżeczka bo już mnie wkurzało jak słyszałam tylko jak obija głowę 🙄 i ryk i w drugą stronę i tak w kółko. wzięłam go do nas ale za chwilę zdałam sobie sprawa że jeszcze zasnę i spadnie łaził po całym łóżku nawet po Mężusiu a ten nic jak kamień 😂
ostatecznie poszliśmy na dywan poszalał, kołysanka i resztę poranku z nami spał.
Uuu to u Was rzeczywiście z Pełzanie kamień być nici😂

Ps miałam Cię zapytać masz jakieś przykłady wiązań chusty dobra stronę?

reklama
Do góry