reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
pierwszy raz umykam włosy w zimnej wodzie wiecie jakie mam super puszyste i delikatne bez odżywki 😂 chyba przesadzam z ciepłą wodą i się niszczą 🙄
w każdym razie chyba to kwestia przyzwyczajenia 👍
Nie zamroziło Ci łepetyny? 😂 Ja nie raz myłam zimną wodą włosy i myślałam, że mi mózg zamrozi 😂
U nas dziś wyczekane ciacho Bounty z okazji ukończenia 6 miesięcy hihi
Jak tam @Niedługo mama, chłodzisz już trunki??? 😜Zobacz załącznik 1317427
Ale ślicznotka 😍 Wszystkiego dobrego dla małej kruszynki ❤️
Pozdrawiam Cię Moja Ty śliczna rówieśniczko😍
Slodziaczek 🥰
On najpierw do Szwajcarii się wybiera, jak go tylko matka puści 😝
Jak dobrze, że Nela już ma zarezerwowanego Tomusia od @Fabryczna 😅😝

Nie zamroziło Ci łepetyny? 😂 Ja nie raz myłam zimną wodą włosy i myślałam, że mi mózg zamrozi 😂

Ale ślicznotka 😍 Wszystkiego dobrego dla małej kruszynki ❤️

Slodziaczek 🥰

Jak dobrze, że Nela już ma zarezerwowanego Tomusia od @Fabryczna 😅😝
Nie ma co 😃 kawaler zarezerwowany 😃 a tu się rozrywają o niezarezerwowanego

Melania to by się na Stanisława Tadeusza oglądała. Najstarszy, też w lutym urodzony i pięknie rośnie mimo mikro wagi na początku. Może być z niego postawny facet 😉
Jednak boję się, że mama Vaness i Tata przyjmą włoskie wychowanie: do 40 z Rodzicami 😄

Vaness, Ty mi się tutaj nie obraź 😉

reklama
Do góry