reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

ale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???:p
To wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłku 😜

reklama
to już prawie pełne uzębienie😍
moja mała wczoraj równe 6my i mamy pierwszy 🦷🥳🥳🥳 wczoraj wróciłam z jogi a mąż do mnie z przekory "ty, matka polka, jak zajmujesz się dzieckiem skoro nie wiesz, że mamy pierwszy ząbek" hahahhhaahha a ja codziennie sprawdzałam bo czułam, że to tuż tuż a wczoraj zajęta przerabianiem buraków to umknęło:p
U nas kurczaki nadal tych zębów nie widać. A dziś mi się śniło ze młoda ma 4 ząbki na dole 😂 i że wychodziły bez zbytniego bólu.

Wgl dziś młoda przespała całą nockę. Jak dziś przespana noc to teraz pewnie znów będzie na następne niespokojnie spać (zazwyczaj tak się dzieje)

To wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłku 😜
Albo nagle zacząć z mężem się do siebie dobierać 😂 by im się odechciało 😂

reklama
Do góry