To wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłkuale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
To ja bym szybko stamtąd spieprzałaale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???
Mary2094
U nas kurczaki nadal tych zębów nie widać. A dziś mi się śniło ze młoda ma 4 ząbki na dole i że wychodziły bez zbytniego bólu.to już prawie pełne uzębienie
moja mała wczoraj równe 6my i mamy pierwszy wczoraj wróciłam z jogi a mąż do mnie z przekory "ty, matka polka, jak zajmujesz się dzieckiem skoro nie wiesz, że mamy pierwszy ząbek" hahahhhaahha a ja codziennie sprawdzałam bo czułam, że to tuż tuż a wczoraj zajęta przerabianiem buraków to umknęło
Wgl dziś młoda przespała całą nockę. Jak dziś przespana noc to teraz pewnie znów będzie na następne niespokojnie spać (zazwyczaj tak się dzieje)
Mary2094
Albo nagle zacząć z mężem się do siebie dobierać by im się odechciałoTo wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłku
MamM
Hahahaha,To wtedy na luzie rozmawiasz z nimi kiedy tak wejdą na kawusię znienacka i jak zawsze masz w zwyczaju-opierasz się półdupkiem o krawędź stołu, gdzie za chwile ich posadzisz. Społecznie jest to akceptowalne póki masz spodnie na tyłku
Ale się uśmiałam
MamM
No i z naszym wsparciem Mary2094 z chęcią zamieszka na piętrze.Albo nagle zacząć z mężem się do siebie dobierać by im się odechciało
Już zawsze będzie jej tam wesoło i kiedyś nawet nas wszystkie zaprosi, może wtedy teście stwierdzą, że warto szukać innego lokum
E
ecza
Gość
Hehe i następnym razem jak Wy do nich też nie zapukacie to będą stać w negliżu Oj nie chciałabym widzieć teścia nagoAlbo się okaże , że teściowie to swingersiOj za daleko mnie poniosło....ale co w sytuacji jak golizna teściom nie przeszkadza...???
Będzie dobrze jak wszyscy będą szanować swoją i czyjąś prywatność
my z małym noc nieprzespana 1.40 pobudka i on będzie się teraz uczył raczkować i tak do 4.58 na szczęście rano odespane ahhh nie stresuje się bo to pierwszy raz Kocham tego słodziaka a teraz znów śpi po tym jak wyczerpała go łyżka cedzakowa bo mamusia robiła naleśniki
reklama
Mary2094
Spokojnie, zapraszam u mnie dom na gości zawsze otwartyNo i z naszym wsparciem Mary2094 z chęcią zamieszka na piętrze.
Już zawsze będzie jej tam wesoło i kiedyś nawet nas wszystkie zaprosi, może wtedy teście stwierdzą, że warto szukać innego lokum