E
ecza
Gość
Jak się zmieścisz to może być i półmiseknie mam chyba że liczy się jakoś półmisek
Piękny ten dywan....ja też jestem na etapie szukania wyposażenia pokoju córci...ściany już zrobioneZ tego co pisałaś to masz łóżko dla małego takie że na ziemi jest materac....pokąz foto lub podlinkuj bo szukam a zdecydować się nie mogę a chcę takie jej kupićdziewczyny kupiłam małemu dywan, ale miał zabawy jak szalony położyłam go w samej pieluszce i padł na nim teraz a mieliśmy iść na spacer no nic przykryłam kocykiem bo ubrac nie da rady
polecam o taki Lorena Canals Dywan Bawełniany Happy Moon, Mr Wonderful & Lorena Canals 120 X 160 CM
one są po 720 zł a ja kupiłam na Link do: Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców. za 380 zł był ostatni. można je prać w pralce i są ręcznie robione.
Jak to tylko przejściowe to bym skorzystała...ale ja osobiście nie wyobrażam sobie mieszkać zarówno ze swoimi rodzicami jak i teściami....Do teściów na piętro domu. Teściowie schodzą po szwagrze na dół. (BAAAAAARDZO NIE CHCE ISĆ TAM MIESZKAĆ LECZ NIE MAM WYBORU, M się uparł).
Dzięki mężowi nie muszę się tym martwić bo już od dawna jesteśmy na swoim
Mam identyczny....ja go polecam...W porównaniu do mojego poprzedniego jest dużo cichszy...i mi ta najmniejsza maseczka się nawet przydała bo ostatnio inhalowałam już na tej średniejI fajnie że ma ten pokrowiec w który można wszystko wpakowaćNie wiem jak jeszcze działa bo kupiliśmy na wszelki wypadek jak mała się urodzila :
Zobacz ofertę: Link do: INHALATOR DLA DZIECI I NIEMOWLĄT MEDEL Family Plus Pobierz aplikację Allegro - najlepsze ceny, największy wybór, darmowe dostawy. Link do: Aplikacje mobilne
Świetny pomysł....muszę przekazać go znajomymTo ty będziesz się rozbierać czy mąż?My na 1 obecnie mieszkamy piętrze, windy też tu u nas brak. Mam zamiar sobie właśnie po swojemu wszystko zaaranżować. Tyle że będzie trzeba uczyć teściów pukania bo obecni lokatorzy nauczyli ich wchodzenia bez jakiejkolwiek zapowiedzi. Albo zrobię tak jak kumpela mi podpowiedziała ponieważ tak znajomy zrobił który mieszkał z teściami, usłyszał że teściowa idzie po schodach to się rozebrał do naga w 5 sekund już potrafiła pukać