reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ooo matko...współczuję.... 😳
Będziecie do kąpieli w czajniku lub garnku grzać...a 3 dni szybko zlecą....
No chyba że przez 3 dni zrobicie sobie "dzień dziecka" i dopiero na 4 się wykąpiecie😂😂
o ja....przypomniało mi się jak kiedyś zimą rury zamarzły po stronie naszego mieszkania i cały pion nie miał wody przez 2 dni. a 2letnie bliźniaki sąsiadki miały jelitówkę :o:o:o możecie sobie wyobrazić jej wkurw

My na 1 obecnie mieszkamy piętrze, windy też tu u nas brak. Mam zamiar sobie właśnie po swojemu wszystko zaaranżować. Tyle że będzie trzeba uczyć teściów pukania bo obecni lokatorzy nauczyli ich wchodzenia bez jakiejkolwiek zapowiedzi. Albo zrobię tak jak kumpela mi podpowiedziała ponieważ tak znajomy zrobił który mieszkał z teściami, usłyszał że teściowa idzie po schodach to się rozebrał do naga 😂 w 5 sekund już potrafiła pukać
hehehhhehe dobre:) możesz też zamykać na klucz i mówić, że to przyzwyczajenie z mieszkania w bloku;)

Podwieczorek spróbowałam dać w leżaczku i bez śliniaka, tylko papier mialam w pogotowiu.
Byla teraz zainteresowana jedzeniem, ale wypluwała z kwaśną miną.
Ona chyba po prostu jest niegotowa lub nie smakują jej warzywa : ziemniak, marchew, dynia, pasternak, brokuł. Tyle w dwa tygodnie próbowałyśmy.

Myślę, że z czasem załapie. Tak jak mówi karoo- kp
tak, na pewno załapie, jak wszystkie dzieci. chodziło mi o to, że wygodniej jest karmić malucha mając go przodem do siebie no i dziecku też pewnie raźniej jak widzi mamę

reklama
o ja, no cudne faktycznie. i to z tej strony co była polecana chyba przez Vanes jak dobrze pamiętam?

Do góry