reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
wariatka 😂
mam taką sukienkę ale nie wiem czy nie za poważnie
Zobacz załącznik 1311702
czy nie lepiej dżinsy (jak się w jakiś zmieszczę) i bluzka
No co Ty, zdecydowanie w tej sukience idź, będzie idealna. Dżinsy i bluzka będzie to tak jakby na co dzień 😜 Ja bym ubrała sukienkę 😊 Zależy też w jakim stylu będzie sejsa. I jakim noworodkiem? Chyba już niemowlakiem hah 🤪

Sukienka jest spoko. Zależy też jaka to sesja, jeżeli gdzieś w plenerze, tak na luzie to wybierz dżinsy. Jeżeli mały ubrany w mini gajerek czy coś takiego i ma być elegancko to bierz sukienkę 😉🙂
no właśnie mały i M na luzie my to raczej ci nie gajerkowi😜 np i sesja wewnątrz 🤪 wgl to chciałam na czarno ale ciężko znaleźć fotografa dobrego co się na to godzi raczej pastele😂 a ja widziałam taka sesje ale piękna 😍

I tak zrobię. Po powrocie z wyjazdu umowie ją do alergologa.
Moja koleżanka miała podobną sytuację u małego tylko ze na buzi mu wychodziło i ropne zmiany a małego karmiła piersią i niestety odstawianie kolejnych produktów z diety nie pomogło 🙈dziś z perspektywy czasu mówi, że poprostu trzeba przeczekać. A ja to już jestem na takim etapie, że poprostu chce chociaż znaleźć jakąś maść żeby mu złagodzić te zmiany i wiedzieć czym dalej karmić 😩

Ostatnia edycja:
No co Ty, zdecydowanie w tej sukience idź, będzie idealna. Dżinsy i bluzka będzie to tak jakby na co dzień 😜 Ja bym ubrała sukienkę 😊 Zależy też w jakim stylu będzie sejsa. I jakim noworodkiem? Chyba już niemowlakiem hah 🤪
właśnie Mężuś też tak mówi bo mi gadam że już nie kobieco się czuję 😭 w tych łachach on oczywiście że wyglądam pięknie i bla bla...ale wiecie strzeżonego....😂 chyba tak zrobię chłopaki na luzie jasne spodnie piaskowe i koszule jasne więc tak pastelowo😜

Moja koleżanka miała podobną sytuację u małego tylko ze na buzi mu wychodziło i ropne zmiany a małego karmiła piersią i niestety odstawianie kolejnych produktów nie pomogło 🙈dziś z perspektywy czasu mówi, że poprostu trzeba przeczekać. A ja to już jestem na takim etapie, że poprostu chce chociaż znaleźć jakąś maść żeby mu złagodzić te zmiany i wiedzieć czym dalej karmić 😩
A próbowałaś tego pudru w płynie?
tylko on nie wyleczy przyczyny 😕 może spróbuj mleka eko

reklama
Do góry