reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

Wodę mojej dopiero będę podawała jak skończy 6 Msc i chyba z bboxa tylko, o ile załapie, a nie weźmie słomki jako gryzak, bo ona nigdy z butelki nie piła ( oprócz 2 pierwszych dni w szpitalu po urodzeniu). Z tego kubeczka doidy jakoś boję się dawać, żeby się nie zachlysnela, ale też jakiś kupię, najlepiej taki niekapek chyba. Albo też widziałam bbox 4w1, z 4 zakrętkami i tam jest to z słomką, z smoczkiem jako butelka, potem jako kubek niekapek i z pokrywką do normalnego picia. Co o nim myślicie? Bo w sumie wszystko w jednym jest.

No ja mam dylemat czy dać już jej doidy czy jak sama usiądzie

reklama
My jutro lecimy z cukinią 😃 mysle jak tu rozegrać sadzanie bo podparta siedzi, i nie wiem czy ją trzymać na kolanach czy nie spróbować wsadzić do antilopa z dmuchanym podparciem. Zobaczymy. Mnie kwestia kaszek zastanawia, czy najpierw popróbować warzyw, czy też można próbować z kaszkami.
Ja jestem za warzywkami :)

My jutro lecimy z cukinią 😃 mysle jak tu rozegrać sadzanie bo podparta siedzi, i nie wiem czy ją trzymać na kolanach czy nie spróbować wsadzić do antilopa z dmuchanym podparciem. Zobaczymy. Mnie kwestia kaszek zastanawia, czy najpierw popróbować warzyw, czy też można próbować z kaszkami.
Niby kolejność jest taka, że najpierw warzywa, potem owoce i kaszki. Ja się tego trzymam. Jutro pierwszy raz spróbuję małemu podać trochę kaszki 🙂

Niby kolejność jest taka, że najpierw warzywa, potem owoce i kaszki. Ja się tego trzymam. Jutro pierwszy raz spróbuję małemu podać trochę kaszki 🙂
No to najpierw faktycznie warzywka, kaszka chwile poczeka. Jeszcze zamówiłam z ciekawości z holle sloiczki - Pasternak i marchewka. Marchew najpierw ugotuje od mamy jak wezmę a słoiczek chyba się przyda na wyjazd jak coś.

Jakoś nie podobają mi się te sztućce, smoczki itd. Predzej posrebrzane obrazki ładnie wyglądają itd. Nasprzedawałam się tego i kupują to głównie dziadkowie. A o te sztućce srebrne trzeba dbać, bo jak się gdzieś schowa a srebro zacznie się utleniać to zczernieje moment. Więc wiecznie przecierać trzeba to ściereczką do biżu.
ojeju mi też mam cukiernicę i dzbanek do mleka czarne już są nie wiem jak ja to wyczyszczę 😁

reklama
Do góry