Patii26
Fanka BB :)
Haha, no wiadomociężko byłoby mi standardową spakować do samochodu na wyjazd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, no wiadomociężko byłoby mi standardową spakować do samochodu na wyjazd
Oj też tak uważam Tatuś będzie musiał pilnować i robić selekcję podejrzanych typkówjakie piękne kędziorki
skradnie nie jedno serducho
Mi się podoba taka opcja!I żadna nie odpisała mi co sądzi o tym bboxie 4w1
I żadna nie odpisała mi co sądzi o tym bboxie 4w1
Jak zwykle niezawodna i z obszerną literatura....uwielbiam
I końcówka smoczek odpada smoczek jest w butelce i pije się smoczkiem mleko po co przyzwyczajać jeszcze wodę
II końcówka ustnik niekapek najbardziej nie zdrowa końcówka krowi neurologopedzi nie cierpią
III końcówka słomka tylko na spacery musi naciskac dziecko dziąsłami żeby był przepływ ale już bardziej przepływ niż niekapek
IV końcówka chyba najlepsza jako że szklanki się pije ale kontrolę przepływ wody chyba dokupię to końcówkę do bboxa
artykuły + my mieliśmy neurologopeda w poradni neantologicznej (zalecił odrazu kubek na wyjścia bidon)
Wyrzuć go!
logopedarybka.pl
Akcesoria do picia dla niemowlÄt
Twoje dziecko uczy siÄ piÄ z naczynia. Czy na poczÄtku tej drogi wybraÄ dla niego kubeczek czy bidon? Jak pomóc maluszkowi w nauce?1000dni.pl
Kubek niekapek, bidon dla dziecka czy butelka - co wybrać dla dziecka
Do niedawna naturalną „ewolucją” sposobu picia dziecka była butelka ze smoczkiem, kubek niekapek, a następnie zwykły kubek. Wiele dzieci jednak do niemalże pójścia do przedszkola korzystało z butelek ze smoczkiem. Jakie teraz są dostepne rozwiązania dla dwww.babyandtravel.pl
Kochana full wypas jak Tobie odpowiada to jak najbardziej. Ja kupilam osobno bbox i kubek doidy i prawie wyszło tyle samo a tu masz jeszcze więcej opcji.I żadna nie odpisała mi co sądzi o tym bboxie 4w1
Haha dokładnieJak zwykle niezawodna i z obszerną literatura....uwielbiam