Moja siostra młodsza w to grała i kiedyś z nią usiadłam i w to zagrałam w sumie fajne to samo urządzanie i budowanie a jej to się najbardziej podobały relacje a najbardziej przeraziło mnie że pokazała mi takie kody na uśmiercanie ich np zabierała schodki z basenu i się topiły te gry to jednak niebezpieczne są na szczęście z tego wyrosła chociaż nie wiem bo jest urzędnikiem w skarbówceKuzwa, nie śmiejecie się czy coś, jak w ciąży z nudów grałam w simsy to tam był ten patent z tym sprayem Bo straszyły właśnie potwory małych simów. (DOBRA MOZECIE SIE SMIAC ZE STARA BABA W TO GRA )
reklama
Tak czytałam, że masło też dobre a takie prawdziwe to już w ogóle. o jejku masełko od babuni i świeży chlebekja zawsze dodawałam masło. Kiedyś babcie przemycały masło do posiłków w ziemniaczkach na drugie danie Starszym dzieciom sama gotowałam bo te słoiczki dopiero wtedy się pojawiły na rynku a i cena była wysoka w porównaniu do zarobków
Figola3
Fanka BB :)
jak takie maluchy to ciężko rozpoznać czy chłopiec czy dziewczynka my jak byliśmy u okulisty na tej wizycie pierwszej to lekarka ciągle mówiła "on", ja jej już nie poprawiałam a mała na dodatek miała niebieskie spodenki. na koniec spojrzała na kartę i przeprosiłataaaa popełniłam faux pas
Lipaaa
Ja też tak robiłamMoja siostra młodsza w to grała i kiedyś z nią usiadłam i w to zagrałam w sumie fajne to samo urządzanie i budowanie a jej to się najbardziej podobały relacje a najbardziej przeraziło mnie że pokazała mi takie kody na uśmiercanie ich np zabierała schodki z basenu i się topiły te gry to jednak niebezpieczne są na szczęście z tego wyrosła chociaż nie wiem bo jest urzędnikiem w skarbówce
Ale nie jestem urzędnikiem!
Figola3
no taki ogródek to zbawienie, dzieci mają zdrowe warzywa a starsze dzieci uczą się uprawiać je. my mamy taki podręczny, wystarczy tylko na sezon a potem to jeszcze nie wiem...musze poszukać jakiegoś dobrego dostawcytak właśnie
o jeju masz ogródek i własne warzywa ale Wam dobrze też kiedyś będę miała pewnie na emeryturę jak się dorobię chcociaz pewnie prędzej garba
Figola3
moja czasem się obróci, ale to na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy jej wyszło. ale zauważyłam, że jak w piątek założyłam jej po raz pierwszy pieluchę tetrową to ona fik, nogi do góry i złapała się za stopy. Niby to też już ten czas i może zbiegło się z tą pieluchą, ale widzę, że jej wygodniej fikać nóżkamiTo niedługo czeka was raczkowanie
Mój od kiedy opanował obrót na brzuszek to lubi w łóżeczku trenować i tak dzisiaj się kręcił ze o 360 ° się obrociła najlepiej jak leży na brzuchu i juz widzę, że ledwo zipie, ślina cieknie tonami to go obróce na plecy a ten w ryk bo jak śmiałam takie coś mu zrobić
Figola3
będzie wysoka w necie mozesz znaleźć kalkulator wysokości dzieci i jest nawet wiarygodny. u nas się sprawdziło. wiadomo cm w tą czy w tą nie gra roliO jak podobnie no za tydzień w czwartek skończy 21 tyg i w tym dniu szczepienie, więc zobaczymy Moja strasznie na długość rośnie nie dziwota, tatusia ma prawie 2 metry, a mamusia 173 cm Będzie wysoka Panna Ale mam nadzieję że taty nie przerośnie najlepiej taka jak mamusia
Niedługo mama
No właśnie ja też tak robiłam przed kąpielą oliwką i mam też specjalny preparat który naprawdę pomaga, ale jak już się pozbylismy i było ok. to normalnie myłam emolientem to mu gdzieś po 2 tygodniach wróciło spowrotem. Dlatego już się zastanawiam czy robicie coś profilaktycznie żeby nie wracałoI ja jej tego nie robiłam po kąpieli tylko w dzień, jak bawiła się na brzuchu to jej ciągle czesalam taka szczotka z dość twardym wlosiem
Ja kładę przynajmniej dwa razy dziennie po 15 min bez pieluchy i jak tak zaczęłam robić to mamy zupełnie zaczął różne rzeczy robić m.in wkładać nogi do buzimoja czasem się obróci, ale to na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy jej wyszło. ale zauważyłam, że jak w piątek założyłam jej po raz pierwszy pieluchę tetrową to ona fik, nogi do góry i złapała się za stopy. Niby to też już ten czas i może zbiegło się z tą pieluchą, ale widzę, że jej wygodniej fikać nóżkami
a jak powiedziałam o tym fizjo to ona tylko ahh kto może sobie na to pozwolić teraz rodzice chca szybko zapakować w pampersa i z glowy i ostatecznie nie powiedziała nic czy to dobrze czy źle
ale widzę że małemu to służy chociaż dla wietrzenia jajek
reklama
Lipaaa
Ja robię dokładnie tak samo, zawsze rano po obudzeniu mała leży z gołym tyłkiem w łóżeczku i po południu po drzemce również.Ja kładę przynajmniej dwa razy dziennie po 15 min bez pieluchy i jak tak zaczęłam robić to mamy zupełnie zaczął różne rzeczy robić m.in wkładać nogi do buzi
a jak powiedziałam o tym fizjo to ona tylko ahh kto może sobie na to pozwolić teraz rodzice chca szybko zapakować w pampersa i z glowy i ostatecznie nie powiedziała nic czy to dobrze czy źle
ale widzę że małemu to służy chociaż dla wietrzenia jajek