reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Wiesz co, nie orientowałam się, ale to są kolosalne pieniądze i nie mam na takie rzeczy po prostu forsy. Poza tym planujemy mieć jeszcze jedno dziecko, więc też nie wiadomo jak będzie przy drugim porodzie. Także jak już miałabym coś robić to dopiero jak już nie będę planować dzieci 😝
Racja ... Być może będziesz miała wskazanie do cesarki przy tak rozległej bliźnie....

reklama
Dwa dni jemy łyżeczką i super się przyjęło 🙂mała zadowolona 🙂🙂
U nas też w drugi dzień pokazała, że chyba całkiem leży jej ta łyżeczka bo w pierwszy to nie wiedziała co z tym zrobić a dzisiaj już nawet coś tam wciągnęła:)Marchewka poszła na pierwszy ogień i nawet siadła jej:)
U mnie też jęczy i marudzi bardzo często a ona przetwarza informacje 🙂nie wiedziałam 😂
No to muszę też zapamiętać to stwierdzenie...bo moja jest mistrzynią w przetwarzaniu informacji 😂
Może to nie zabrzmi fajnie....ale cieszę się , że nie tylko moja tak dużo "przetwarza"😂🤪

Ale dziewczyny nastukałyście postów....jeden dzień mnie nie było i miałam co nadrabiać:)

O jak podobnie 😁 no za tydzień w czwartek skończy 21 tyg i w tym dniu szczepienie, więc zobaczymy 😁 Moja strasznie na długość rośnie 😀 nie dziwota, tatusia ma prawie 2 metry, a mamusia 173 cm 😅 Będzie wysoka Panna 😄 Ale mam nadzieję że taty nie przerośnie 🤣 najlepiej taka jak mamusia 🥰😝
Oj tak wszystko na to wskazuje, że będzie wysoka😊. Moja córka, lat 13 jest już prawie równa ze mną😉 162 cm (ja 170cm, a mąż 180). Myślę, że mnie przerośnie 🤔

Racja ... Być może będziesz miała wskazanie do cesarki przy tak rozległej bliźnie....
Oby nie, bo man tendencje do bliznowców, więc blizna po cesarce będzie wyglądała okropnie 😩 Ale zobaczymy.
Bo miałam już usuwany pęcherzyk zolciowym więc bliznowce mi się zrobiły po ranach.

Wiesz co, nie orientowałam się, ale to są kolosalne pieniądze i nie mam na takie rzeczy po prostu forsy. Poza tym planujemy mieć jeszcze jedno dziecko, więc też nie wiadomo jak będzie przy drugim porodzie. Także jak już miałabym coś robić to dopiero jak już nie będę planować dzieci 😝
Oj to musisz porządnie o siebie zadbać jak chcesz drugie 😍(czego życzę)
ale przy takiej ranie to obawiam się że cesarka☹️
moja siostra ciężki poród też popękana i źle zszyli potem jeszcze raz, porobiły się zrosty do tego obniżyła się macica nic z tym nie zrobiła a jak chciała kolejne to lekarz odmówił grozi jej wypadniecie macicy i obsuniecie pęcherza moczowego 😭 więc teraz bierze globulki z estrogenem, dieta i ostrzykiwała pochwę kolagenem no i ćwiczenia ale zawzięta jest 😜 jeszcze podobno ze dwa lata a siostrzenica na już 8 więc będzie niezła różnica 😂

To niedługo czeka was raczkowanie😍
Mój od kiedy opanował obrót na brzuszek to lubi w łóżeczku trenować i tak dzisiaj się kręcił ze o 360 ° się obrocił🙈a najlepiej jak leży na brzuchu i juz widzę, że ledwo zipie, ślina cieknie tonami to go obróce na plecy a ten w ryk bo jak śmiałam takie coś mu zrobić 😅
U nas już też kręci kolka mała a jak pies leży na łóżku to potrafi się do niego doczołgać, żeby go dotknąć 🙈

reklama
Do góry