Racja ... Być może będziesz miała wskazanie do cesarki przy tak rozległej bliźnie....Wiesz co, nie orientowałam się, ale to są kolosalne pieniądze i nie mam na takie rzeczy po prostu forsy. Poza tym planujemy mieć jeszcze jedno dziecko, więc też nie wiadomo jak będzie przy drugim porodzie. Także jak już miałabym coś robić to dopiero jak już nie będę planować dzieci
reklama
M
Monini92
Gość
Mówią, że wygląda na dobre pół roku, a dzisiaj kończy 5 mc. Tylko, że miał dobry start z wagą 4600to rozmiaru obecne mojego tylko 26 tc
E
ecza
Gość
U nas też w drugi dzień pokazała, że chyba całkiem leży jej ta łyżeczka bo w pierwszy to nie wiedziała co z tym zrobić a dzisiaj już nawet coś tam wciągnęłaMarchewka poszła na pierwszy ogień i nawet siadła jejDwa dni jemy łyżeczką i super się przyjęło mała zadowolona
No to muszę też zapamiętać to stwierdzenie...bo moja jest mistrzynią w przetwarzaniu informacjiU mnie też jęczy i marudzi bardzo często a ona przetwarza informacje nie wiedziałam
Może to nie zabrzmi fajnie....ale cieszę się , że nie tylko moja tak dużo "przetwarza"
Ale dziewczyny nastukałyście postów....jeden dzień mnie nie było i miałam co nadrabiać
M
Monini92
Gość
Oj tak wszystko na to wskazuje, że będzie wysoka. Moja córka, lat 13 jest już prawie równa ze mną 162 cm (ja 170cm, a mąż 180). Myślę, że mnie przerośnieO jak podobnie no za tydzień w czwartek skończy 21 tyg i w tym dniu szczepienie, więc zobaczymy Moja strasznie na długość rośnie nie dziwota, tatusia ma prawie 2 metry, a mamusia 173 cm Będzie wysoka Panna Ale mam nadzieję że taty nie przerośnie najlepiej taka jak mamusia
Patii26
Fanka BB :)
@Niedługo mama No kochany jest A Ty fajna szczuplutka
Patii26
@Niedługo mama Boże jaki słodziak
Patii26
Oby nie, bo man tendencje do bliznowców, więc blizna po cesarce będzie wyglądała okropnie Ale zobaczymy.Racja ... Być może będziesz miała wskazanie do cesarki przy tak rozległej bliźnie....
Bo miałam już usuwany pęcherzyk zolciowym więc bliznowce mi się zrobiły po ranach.
Oj to musisz porządnie o siebie zadbać jak chcesz drugie (czego życzę)Wiesz co, nie orientowałam się, ale to są kolosalne pieniądze i nie mam na takie rzeczy po prostu forsy. Poza tym planujemy mieć jeszcze jedno dziecko, więc też nie wiadomo jak będzie przy drugim porodzie. Także jak już miałabym coś robić to dopiero jak już nie będę planować dzieci
ale przy takiej ranie to obawiam się że cesarka
moja siostra ciężki poród też popękana i źle zszyli potem jeszcze raz, porobiły się zrosty do tego obniżyła się macica nic z tym nie zrobiła a jak chciała kolejne to lekarz odmówił grozi jej wypadniecie macicy i obsuniecie pęcherza moczowego więc teraz bierze globulki z estrogenem, dieta i ostrzykiwała pochwę kolagenem no i ćwiczenia ale zawzięta jest jeszcze podobno ze dwa lata a siostrzenica na już 8 więc będzie niezła różnica
Lipaaa
U nas już też kręci kolka mała a jak pies leży na łóżku to potrafi się do niego doczołgać, żeby go dotknąćTo niedługo czeka was raczkowanie
Mój od kiedy opanował obrót na brzuszek to lubi w łóżeczku trenować i tak dzisiaj się kręcił ze o 360 ° się obrociła najlepiej jak leży na brzuchu i juz widzę, że ledwo zipie, ślina cieknie tonami to go obróce na plecy a ten w ryk bo jak śmiałam takie coś mu zrobić
reklama
Niedługo mama
No właśnie mój siostrzeniec 13 lat już mnie przerósł (ja 162cm) i wagowo też już ma więcejOj tak wszystko na to wskazuje, że będzie wysoka. Moja córka, lat 13 jest już prawie równa ze mną 162 cm (ja 170cm, a mąż 180). Myślę, że mnie przerośnie