Niedługo mama
Fanka BB :)
Tak się zastanawiam czy wyciągnełyście już z fotelika wkładkę dla noworodków bo różnie piszą o 3 i 6 miesiącach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie. Mojej głowa kiwa się jak diabliTak się zastanawiam czy wyciągnełyście już z fotelika wkładkę dla noworodków bo różnie piszą o 3 i 6 miesiącach
Ja też jeszcze nie wyciągnęłam...bo jak zrobiłam próbę to jakoś dziwnie siedziałaTak się zastanawiam czy wyciągnełyście już z fotelika wkładkę dla noworodków bo różnie piszą o 3 i 6 miesiącac
O kurde, to fest poważnie Ja nie chce tak... No u mnie tak poza tą blizną, nie scalonym kroczem i jakąś tam błoną w pochwie mam wszystko ok, ale faktycznie muszę się udać do fizjo z tym, bo chcę urodzić naturalnie.. Pomimo traumy, która miałam i mówiłam po porodzie, że kolejne dziecko to już cesarka, a jednak zapomina się o tym bólu i jednak dalej nie chce cesarki tak jak wcześniejOj to musisz porządnie o siebie zadbać jak chcesz drugie (czego życzę)
ale przy takiej ranie to obawiam się że cesarka
moja siostra ciężki poród też popękana i źle zszyli potem jeszcze raz, porobiły się zrosty do tego obniżyła się macica nic z tym nie zrobiła a jak chciała kolejne to lekarz odmówił grozi jej wypadniecie macicy i obsuniecie pęcherza moczowego więc teraz bierze globulki z estrogenem, dieta i ostrzykiwała pochwę kolagenem no i ćwiczenia ale zawzięta jest jeszcze podobno ze dwa lata a siostrzenica na już 8 więc będzie niezła różnica
Ja też jeszcze nie, bo by się zapadała.. Wszystko zależy od Fotelika tak naprawdę.Jeszcze nie. Mojej głowa kiwa się jak diabli
Dokładnie, ja już dawno nie mam tej wkładki dla noworodka bo mały się nie mieścił.Ja też jeszcze nie, bo by się zapadała.. Wszystko zależy od Fotelika tak naprawdę.
My niebawem i tak chcemy jechać po fotelik bo mamy na to odłożoną kasę, i będziemy brać taki żeby rósł z nią. I na urlop juz chcemy by miała ten fotelik, bo w łupinie juz mam z mężem nie chce jej się nosić, tym bardziej że ona do 9kgDokładnie, ja już dawno nie mam tej wkładki dla noworodka bo mały się nie mieścił.
A to wiadomo od dawna, wszystkie moje dziewczyny ze zwierzakami się chowają, ja tez miałam psa, kota, szynszylę, szczura (nie na raz). Jestem przyzwyczajona do siersci w jedzeniu nawet ale koty kłębiące się po kątach i na macie mnie wkurzają, jeszcze się mała zakrztusi.A ja czytałam a nawet oglądałam na netfliksie jak byłam jeszcze w ciąży ten serial dokumentalny babies i robili tam badania które jasno potwierdzały że zwierzęta jak są w domu gdzie jest małe dziecko to równa się mniej alergii w przyszłości
Moja w gondoli śpi jak złoto, albo jak nie śpi to ma złożoną budę i gada do nieba i drzew. Spacerówkę będę miała u mamy, wiozę jej na stałe, jadę w przyszłym tygodniu i już bez gondoli - też się rozkłada na płasko, a do domu dostałam drugą, fajną kompaktową, to i na wyjazdy inne będzie. W gondoli zresztą mała długo nie pojeździ, bo już wyrasta.A my już zmieniliśmy na spacerówkę. Mała kompletnie w gondoli nie chciała wyleżeć, ona chce podziwiać i obserwować świat i na spacerach był płacz. A teraz to przynajmniej sobie coś tam widzi i nie marudzi tak Mamy spacerówkę która możemy dać na płasko więc spoczko, nie siedzi jak co, absolutnie
Pewnie przerośnie.Oj tak wszystko na to wskazuje, że będzie wysoka. Moja córka, lat 13 jest już prawie równa ze mną 162 cm (ja 170cm, a mąż 180). Myślę, że mnie przerośnie
Ja mam Avionaut Pixel i trzy wkładki, dwie pod tyłkiem i jedną pod plecami. Na razie wyciągnęłam tylko jedną, bo jak wyciągnęłam drugą spod tyłka, to pasy były za wysoko (powinny wychodzić zza ramion, a wychodziły na wysokości uszu) więc jeszcze czeka.Tak się zastanawiam czy wyciągnełyście już z fotelika wkładkę dla noworodków bo różnie piszą o 3 i 6 miesiącach
Ja miałam bardzo duże nacięcie i bardzo długo bolało, a przy drugim porodzie tylko troszkę pękłam, także życzę tego samego albo o bez pękania!O kurde, to fest poważnie Ja nie chce tak... No u mnie tak poza tą blizną, nie scalonym kroczem i jakąś tam błoną w oocbeir mam wszystko ok, ale faktycznie muszę się udać do fizjo z tym, bo chcę urodzić naturalnie.. Pomimo traumy, która miałam i mówiłam po porodzie, że kolejne dziecko to już cesarka, a jedną zapomina się o tym bólu i jednak dalej nie chce cesarki tak jak wcześniej
tutaj chodziło w dużej mierze o ślinę i liżą nie przez psy głównie zabawek a potem dziecko brakło do buzi dla mnie osobiście ale potwierdzone naukowo że rewelacja dla zdrowiaA to wiadomo od dawna, wszystkie moje dziewczyny ze zwierzakami się chowają, ja tez miałam psa, kota, szynszylę, szczura (nie na raz). Jestem przyzwyczajona do siersci w jedzeniu nawet ale koty kłębiące się po kątach i na macie mnie wkurzają, jeszcze się mała zakrztusi.
A fotelik jest do 13 kg i jest jednym z najobszerniejszych na rynku, także będzie w nim jeździć na maksa, a jak będzie za ciężka do noszenia w tym, to będzie zostawał w aucie na bazie. Ja w ogólec mam fisia na punkcie fotelików, moja prawie 4latka jeździ tyłem i myślę, że jeszcze z rok pojeździ w tym foteliku (mam Axkid Minikid 2) i wszystko kupuję w 8 gwiazdkach