reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Czyli np. do marcheweczki z ogródka dodajemy kilka kropel oliwy? I wtedy podajemy dziecku chyba muszę dużo doczytać 😂
Ja na tych dwóch stronach poczytałam bo jak już wcześniej pisałam planuję sama robić słoiczki. 😅

A ja Padam bo młoda nie chciała zasnąć, wygłupy itd, i przebudziła się przed chwilą. Idę się kąpać i spać.
Wgl zaczyna śmiałej dupke podnosić i sie czołgać więc nigdzie sama juz nie posiedzi prócz łóżeczka.
To niedługo czeka was raczkowanie😍
Mój od kiedy opanował obrót na brzuszek to lubi w łóżeczku trenować i tak dzisiaj się kręcił ze o 360 ° się obrocił🙈a najlepiej jak leży na brzuchu i juz widzę, że ledwo zipie, ślina cieknie tonami to go obróce na plecy a ten w ryk bo jak śmiałam takie coś mu zrobić 😅

Ja na tych dwóch stronach poczytałam bo jak już wcześniej pisałam planuję sama robić słoiczki. 😅

mam od nich ebookahttps://rozszerzaniediety.pl/produkt/rozszerzanie-diety-w-6-krokach/ zwieźle i na temat 😜

A ja Padam bo młoda nie chciała zasnąć, wygłupy itd, i przebudziła się przed chwilą. Idę się kąpać i spać.
Wgl zaczyna śmiałej dupke podnosić i sie czołgać więc nigdzie sama juz nie posiedzi prócz łóżeczka.
ooo super 👍 ro już jesteście na drugim z czterech etapów raczkowania tzw. Czołganie na brzuszku na „komandosa” szybko🤪
l

mam od nich ebookahttps://rozszerzaniediety.pl/produkt/rozszerzanie-diety-w-6-krokach/ zwieźle i na temat 😜
Tak widziałam ze mają ale ja uwielbiam książki w tradycyjnej formie, patrzyłam czy nie mają ale nie widzę 😅 więc pozostaje przy artykułach na stronie, pozatym wydaje mi się że ogarnę temat bez książki 😜

reklama
To niedługo czeka was raczkowanie😍
Mój od kiedy opanował obrót na brzuszek to lubi w łóżeczku trenować i tak dzisiaj się kręcił ze o 360 ° się obrocił🙈a najlepiej jak leży na brzuchu i juz widzę, że ledwo zipie, ślina cieknie tonami to go obróce na plecy a ten w ryk bo jak śmiałam takie coś mu zrobić 😅
U nas identycznie 😂 z tym że dziś jakieś combo miała - zaczęła się obracać sama na plecy, i zadzierała zadek i się przesuwała sama, ze ogółem całe łóżko zwiedziła tak 😂 byliśmy u teściowej to teściowa sama stwierdziła że przyjdzie jej zaraz raczkować. Mam nadzieję ze też się uda że usiądzie bo bardzo bym chciała jednak wozić ją w spacerówce.

Do góry