reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mój ma to samo dupsko i nogi to tak mu podskakują, że mam wrażenie, że pewnego dnia wyskoczy mi z przewijaka😅w łóżeczku też się obraca w poprzek i to z małym udziałem przewrotów tylko przez podskoki🙈
He he, mój to samo🙂 Tylko martwi mnie, że mimo, że taki mobilny to sam na brzuch nie bardzo chce się obracać. Ćwiczę z nim ale jakoś słabe rezultaty. Poczekam jeszcze i chyba przejdę się do fizjo. Z nowych umiejętności to naśladuje parskanie i "pierdzenie" ustami, dosłownie patrzy jak ja to robię i próbuje i nawet mu często wychodzi 😂

He he, mój to samo🙂 Tylko martwi mnie, że mimo, że taki mobilny to sam na brzuch nie bardzo chce się obracać. Ćwiczę z nim ale jakoś słabe rezultaty. Poczekam jeszcze i chyba przejdę się do fizjo. Z nowych umiejętności to naśladuje parskanie i "pierdzenie" ustami, dosłownie patrzy jak ja to robię i próbuje i nawet mu często wychodzi 😂
Mój właśnie też sam na brzuch nie chce a jak na bok to często wygięty w literkę c bo patrzy co jest za nim 🙈ale jak mu ja pokazuje obroty na brzuch to wtedy chętnie się obraca bo samemu z literki c to mu ciężko. Pytałam na szczepieniu to mówiła ze wszystko dobrze, teraz zapytam przy okazji kontroli bioderek. Bo mam wrażenie, że jak sami pójdziemy do fizjoterapeuty to oni na pewno stwierdzą, że trzeba przychodzić, a wolałabym żeby to ktoś potwierdził.

Mój właśnie też sam na brzuch nie chce a jak na bok to często wygięty w literkę c bo patrzy co jest za nim 🙈ale jak mu ja pokazuje obroty na brzuch to wtedy chętnie się obraca bo samemu z literki c to mu ciężko. Pytałam na szczepieniu to mówiła ze wszystko dobrze, teraz zapytam przy okazji kontroli bioderek. Bo mam wrażenie, że jak sami pójdziemy do fizjoterapeuty to oni na pewno stwierdzą, że trzeba przychodzić, a wolałabym żeby to ktoś potwierdził.
Mój przy lekkiej pomocy chętnie się obraca a sam to na boki a najchętniej na prawy... Na brzuchu ogólnie lubi leżeć więc mam nadzieję, że lada dzień zacznie fikać na ten brzuszek 🙂 Ogólnie nasze dzieci mają jeszcze troszkę czasu ale myślę aby za 2, 3 tyg wybrać się do fizjo. ....

Moja też tak na początku robiła, literkę C. Później nagle zaczęła się obracać na brzuch sama. Ponoć tak dzieci robią jak próbują.

Mój przy lekkiej pomocy chętnie się obraca a sam to na boki a najchętniej na prawy... Na brzuchu ogólnie lubi leżeć więc mam nadzieję, że lada dzień zacznie fikać na ten brzuszek 🙂 Ogólnie nasze dzieci mają jeszcze troszkę czasu ale myślę aby za 2, 3 tyg wybrać się do fizjo. ....
Dla mojej kiedyś istniał tylko prawy...od paru dni lewy jest dominujący...na brzuchu dalej nie lubi za bardzo leżeć...ale są dni, że jej nie przeszkadza:)Ja też myślę , że każde z naszych dzieciaczków zrobi to co trzeba tylko każde w swoim czasie:)A my matki jak to matki chciałybyśmy już hop-siup żeby już bo głowa byłaby spokojna:)Kiedyś nikt tam nie chodził do fizjo...a teraz jakaś moda..sama chodzę więc widzę te tłumy rodziców😂

Moją zawsze interesuje co jest za nią i ta głowa wygięta to doprowadza mnie do szału...i nie ma znaczenia czy przestawię tak aby widziała coś za czym się tak wygina...wtedy interesuję ją znowu co innego...walka z wiatrakami😂

Dla mojej kiedyś istniał tylko prawy...od paru dni lewy jest dominujący...na brzuchu dalej nie lubi za bardzo leżeć...ale są dni, że jej nie przeszkadza:)Ja też myślę , że każde z naszych dzieciaczków zrobi to co trzeba tylko każde w swoim czasie:)A my matki jak to matki chciałybyśmy już hop-siup żeby już bo głowa byłaby spokojna:)Kiedyś nikt tam nie chodził do fizjo...a teraz jakaś moda..sama chodzę więc widzę te tłumy rodziców😂
No u nas niestety to nie moda a mus, bo moja mała nie obracała wgl głową ani nie ruszala stopami. I gdyby nie ćwiczenia to by nadal tak było, bo za dużo miałam leków w ciąży przez co ją rozluźniły.

reklama
Tak dokładnie mój na brzuchu też lubi leżeć,myślę, że musimy uzbroić się w cierpliwość 😉

Do góry