reklama
Mój tak robi leżąc na plecach właśnie, że się dupcią podbija do góry i się przemieszcza powoli po całej podłodzeDziewczyny, u nas zaczyna się. Młoda zaczyna pełzać. Nigdzie juz nie zostawię jej samej bo dupe podnosi do góry i jak dżdżownica się przemieszcza. Ogólnie jestem przerażona tym, chociaż kończy w poniedziałek 5 miesięcy
super zacznie raczkowaćDziewczyny, u nas zaczyna się. Młoda zaczyna pełzać. Nigdzie juz nie zostawię jej samej bo dupe podnosi do góry i jak dżdżownica się przemieszcza. Ogólnie jestem przerażona tym, chociaż kończy w poniedziałek 5 miesięcy
poniżej etapy:
1.Pełzanie w przód i w tył.
2.Czołganie na brzuszku na „komandosa”.
3.Stawanie na czworakach i bujanie się do przodu.
4.Raczkowanie.
mój jest obecnie na etapie 2 ale już wchodzi w 3 tylko jak zwykle o d... strony bo na plecach robi taczke i podskakuje do przodu i tyłu
edit ale komandosa nadal uwielbia
Mary2094
Fanka BB :)
Ja pierdziu, to zaczyna się dopiero u nas etap 1 ale to znak aby juz zacząć kupować zabezpieczenia do szaf oraz zmienić lokalizację chemii i lekow.super zacznie raczkować
poniżej etapy:
4.Raczkowanie.
mój jest obecnie na etapie 2 ale już wchodzi w 3 tylko jak zwykle o d... strony bo na plecach robi taczke i podskakuje do przodu i tyłu
E
ecza
Gość
Dziewczyny, u nas zaczyna się. Młoda zaczyna pełzać. Nigdzie juz nie zostawię jej samej bo dupe podnosi do góry i jak dżdżownica się przemieszcza. Ogólnie jestem przerażona tym, chociaż kończy w poniedziałek 5 miesięcy
Śmieszne małe istotyMoja odkryła ,że ma też lewy bok i próbuje z niego na brzuch się przedostać oczywiście z marnym skutkiem i jest w kółko" matka ratuj"super zacznie raczkować
poniżej etapy:
4.Raczkowanie.
Mary2094
2 dni i opanuje obroty z tego lewego ja czekam cały czas aż zacznie sama z brzucha na plecy się obracać, bo uczę ją a nadal nie trybi.Śmieszne małe istotyMoja odkryła ,że ma też lewy bok i próbuje z niego na brzuch się przedostać oczywiście z marnym skutkiem i jest w kółko" matka ratuj"
Niedługo mama
Mój ma to samo dupsko i nogi to tak mu podskakują, że mam wrażenie, że pewnego dnia wyskoczy mi z przewijakaw łóżeczku też się obraca w poprzek i to z małym udziałem przewrotów tylko przez podskokiMój tak robi leżąc na plecach właśnie, że się dupcią podbija do góry i się przemieszcza powoli po całej podłodze
wszystko w swoim czasie my właśnie olaliśmy fizjo i jedziemy na wakacje już jedne odwołaliśmy na te jedziemy!2 dni i opanuje obroty z tego lewego ja czekam cały czas aż zacznie sama z brzucha na plecy się obracać, bo uczę ją a nadal nie trybi.
Walczyliśmy z asymetrią na prawą stronę to jak zaczął lewej używać to teraz wszystko lewa robi obroty z i na brzuch a prawej używa tylko jak matka przypomni
to teraz mam wymyśliła ze skraca sobie bok lewy i się przekręca przez co ułożenie miednicy i barków jest obnizone co może skutkować wadą postawy
Coraz bardziej się przekonuje że to jest wszystko Pic na wodę i żeby na dziecku nic nie wymuszać
Ćwiczymy sami symetria na prawa strone i na lewą zobaczymy co wyjdzie i zmieniam fizjo bo ta serio mnie wk....
Niedługo mama
Zgadzam się ciężko sprzedać bo tego wszędzie jest pełno. Są też takie sytuacje z jaką spotkałam się ostatnio chciałam kupić te słuchawki które mi polecałaś to zakup na vinted kosztowałby mnie tyle samo co nowe ( niestety negocjacja też nie wchodziła w grę) to podziękowałamNo niełatwo niestety.
Ja od miesiąca usiłuję sprzedać wagę niemowlęcą i laktator, który użyłam 3 razy, mam paragon, jest na gwarancji i dupa. A ciuchy to jeszcze gorzej. Mi się udało sprzedać ale wełniane, ale to sprzedawałam na grupie poświęconej takim ciuszkom.
Ja na szczęście inne ciuszki dostawałam więc po prostu pchnęłam dalej, mają kolejne życia u trzech innych mam lub przyszłych mam.
Swoją drogą dzisiaj przyjechała do mnie na godzinkę moja przyjaciółka, bardzo dawno się nie widziałyśmy, Dobrusię dopiero poznała... przywiozła mi świetny wózek spacerowy, ciężki, bo to stara technologia (nie że 20 kg, ale w porównaniu z innymi spacerówkami ciężki), ale za to mega kompaktowy, naprawdę jestem zaskoczona. I rewelacyjnie łatwo się składa i rozkłada, zważywszy na to, że jeżdżę do mamy, to mega mi się przyda. No i ciuchy dla mojej starszej, miałam robić zakupy w sierpniu - no to nie muszę, za to koniecznie muszę kupić mega dużo wieszaków i zamontować drugi drążek w szafie mam wszystko od skarpetek po kurtki na jesień i zimę.
reklama
Mary2094
Ja walczę aby nosić tylko raz na jeden raz na drugiej stronie aby wszystko było ok. Ale czasem też mam wrażenie że są rzeczy które są mocno naciągane przez fizjo. Chociaż może mi się tak wydaje. Chociaż lubimy jeździć do niej bo mega miła babka z niej i ma podejście do dzieciwszystko w swoim czasie my właśnie olaliśmy fizjo i jedziemy na wakacje już jedne odwołaliśmy na te jedziemy!
Walczyliśmy z asymetrią na prawą stronę to jak zaczął lewej używać to teraz wszystko lewa robi obroty z i na brzuch a prawej używa tylko jak matka przypomni
to teraz mam wymyśliła ze skraca sobie bok lewy i się przekręca przez co ułożenie miednicy i barków jest obnizone co może skutkować wadą postawy
Coraz bardziej się przekonuje że to jest wszystko Pic na wodę i żeby na dziecku nic nie wymuszać
Ćwiczymy sami symetria na prawa strone i na lewą zobaczymy co wyjdzie i zmieniam fizjo bo ta serio mnie wk....