reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Też mam tą z pandami:)I miło się zaskoczyłam jak przyszła....jak leży na brzuchu to patrzy sobie na te pandy bo są czarno-białe... 😂
no ja myślałam że kolory będą słabe a tutaj takie żywe
a zobaczysz jak liście zacznie oglądać lizać i skrobać palcem śmiechu co niemiara 😂
zdradzę jeszcze, że moje dziecko już kilkukrotnie ją zasikało (bo często leży na golasa 😂 polecam wspiera rozwój ruchowy pielucha i ubrania ograniczają poruszanie😜) i nic się nie dzieje wyciera się ścierką, papierem i jest ok👍

no ja myślałam że kolory będą słabe a tutaj takie żywe
a zobaczysz jak liście zacznie oglądać lizać i skrobać palcem śmiechu co niemiara 😂
zdradzę jeszcze, że moje dziecko już kilkukrotnie ją zasikało (bo często leży na golasa 😂 polecam wspiera rozwój ruchowy pielucha i ubrania ograniczają poruszanie😜) i nic się nie dzieje wyciera się ścierką, papierem i jest ok👍
To jutro ląduje bez pieluchy:)

Cześć dziewczyny, zamierzam kupić matę piankową, ale zastanawiam się jaka będzie lepsza czy zwijana czy puzzle. Może któraś jakąś ma i może podzielić się opinią.
Mam matę, średnio potykam się pierdyliard razy dziennie o nią bo się podwinie. Bierze piankowe.

A w sumie nie dramatyczne, za komplet zapłaciłam 6 stów, z czterema różnymi filtrami. Mamy baterię ścienną w kuchni, więc kranik od filterka jest zamontowany w otwór pod baterię zlewozmywakową. Szukałam jakiegoś rankingu, i z podzlewowych ten był optymalny, bo na inne mnie nie było stać. Ja mam ten. Jeszcze tylko chcemy Soda Stream, bo moj mąż tylko gazowaną pije.
https://allegro.pl/oferta/filtr-wody-pitnej-aquaphor-krysztal-quadro-hb-10741791575
I to mi się podoba i cena mi się też widzi 😃 ja sodę stream chciałam kupić ale dla napojów gazowanych 😄

Sodastream super sprawa jak ktoś lubi gazowaną. My tak właśnie robimy, woda prosto z kranu, godzinka w lodówce, wtedy się lepiej nasyca CO2, nie dźwigamy butli z wodą ze sklepu. Muszę dodać, że nasza woda z sieci jest bardzo dobra. Nie mam filtra.
Zazdroszczę, u nas kamienia od cholery, wszędzie moment się zbiera.

Sodastream super sprawa jak ktoś lubi gazowaną. My tak właśnie robimy, woda prosto z kranu, godzinka w lodówce, wtedy się lepiej nasyca CO2, nie dźwigamy butli z wodą ze sklepu. Muszę dodać, że nasza woda z sieci jest bardzo dobra. Nie mam filtra.
Dzięki za tip, nie wiedziałam, że zimna woda lepiej się nasyca.
Niestety u nas woda z sieci wodociągowej jest paskudna i dzbanek filtrujący niewiele pomagał. Ten filtr teraz daje radę a woda robi się taka miękka, że widzę różnicę jak nalewam, a w smaku to już w ogóle.

Zazdroszczę, u nas kamienia od cholery, wszędzie moment się zbiera.
U nas to samo. Jeszcze chcę zamontować zmiękczacz wody do kranika od pralki, ale to już niewielki koszt, koło 70 zeta. Najbardziej to mi się marzy montaż filtra na całą wodę domową, ale niestety trzeba iść w półśrodki z uwagi na koszty.

reklama
Ja mam taka matę służy nam już 3 rok 😊 a to moje starszaczki 😁

Załączniki

• IMG_20210726_092246.jpg
    IMG_20210726_092246.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 72
Do góry