reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
super ćwiczeniem jest : siadasz przed dzieckiem jego ręce łapią stópki Ty trzymasz swoimi rėkoma żeby nie puścił i rolujesz go na boki mój chichra się nie samowicie 😂 a przy okazji wydłuża szyję, znosi napięcie w obręczy, roluje kręgosłup i wzmacnia brzuch i zainteresowanie nóżkami.
Też tak robię, bo miał spiętą obręcz barkową, co prawda nie chichra się, ale nie przeszkadza mu to 😁

Mojej córce już się od jakiegoś czasu się udają obroty na brzuch bez problemów, jedynie powrócić na plecki nie umie 🙃
Potrafi przez sen obrócić się na brzuch i unieść głowę, trzyma ja przez chwilę z zamkniętymi oczkami i za chwilę się budzi i płaczę, bo wrócić nie umie i wgl kto ją dał na brzuch, przecież spała! 😅
Znam to-nie bardzo lubi być na brzuchu, ale non stop obraca się na niego z pleców, bo potrafi, a skoro potrafi to tak będzie robić, a że nie lubi brzucha to co chwile jest "mamoooo help" 😆

Znam to-nie bardzo lubi być na brzuchu, ale non stop obraca się na niego z pleców, bo potrafi, a skoro potrafi to tak będzie robić, a że nie lubi brzucha to co chwile jest "mamoooo help" 😆
Hahaha dzidziusie 🙃🙃🙃

Moja ogólnie bardzo lubi lezec i bawić się na brzuchu ale spać wcale 🤷‍♀️ no, chyba że na brzuchu na moim brzuchu to co innego 😉

Hahaha dzidziusie 🙃🙃🙃

Moja ogólnie bardzo lubi lezec i bawić się na brzuchu ale spać wcale 🤷‍♀️ no, chyba że na brzuchu na moim brzuchu to co innego 😉
Mój też ostatnio uwielbia leżeć na brzuchu i tez by tak chciał żeby go nosić wtedy zadziera głowę i wszystko obserwuje. Na mnie też uwielbia leżeć ale spać już tak nie chce bo woli wszystko obserwować wkoło i żeby usnął to musze go wziąść na bok bo jak już nie ma siły trzymac głowy w górze to zamiast ją położyć to się wkurza na swoją niemoc 😅

Ja bym bardzo chciała dady używać przy młodej ale zaraz tylek odparzony i taki finał bo za grube. Babydream są sztywne to prawda.
Moja chwała Bogu nie ma żadnych odparzeń po niczym, jedynie jak robiła kupki kilka razy dziennie to miała czerwona dupke w rowku, ale to wystarczyło dwa razy bephantenem posmarować i znikło 🙂

reklama
Do góry