E
ecza
Gość
Od samego początku kiepsko je...mam nadzieję że jak zaczniemy rozszerzać dietę to chociaż będzie radość z jedzenia przy tej marchewce czy jabłku o mleko jest bleeeA Twoja córcia to tak od początku kiepsko je? Bo u nas tez były cuda z karmieniem piersią bo nie miałam pokarmu ale jak przeszliśmy na mm to od razu lepiej przybierał
No to mam nadzieję , że mojej to nie będzie dotyczyć bo nie podwoimy wagi do 6 miesiąca....A czy teraz nie zaczął się ten etap że wolniej przybierają?
Super rodzeństwo....moja też ma tylko takieMy meldujemy się ze słonecznej Italii, nasze pierwsze wakacje z córeczka
I wrzucam fotkę mojej Mai ze 'starszym bratem'
Moja też się mieści w normach więc nie jest jeszcze aż tak źle chociaż był moment żeby była między 3-10 centylemMój jak patrzę w internecie to jest nawet tyci poniżej normy, wazymy się raczej tylko na szczepieniach bo w domu waga łazienkowa nie zwazy tak dokładnie. Póki przybiera ma apetyt i lekarz mi nie mówi ze coś jest nie tak to się nie przejmuje
Uwielbiam brodate psiaki...a dupka do dupki to super pozycjaU nas też tylko takie rodzeństwo tutaj na zdjęciu w pozycji "dupka do dupki"