reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A właśnie szczepiłyście już na meningokoki?Czy dopiero planujecie?Albo odpuszczacie?
Ja nie szczepię na meningokoki teraz; zastanowię się nad tym przed pójściem małej do przedszkola. w ogóle jestem zszokowana jak dużo obowiązkowych szczepień mają teraz maluchy. 14 lat temu było tylko błonica, tężec, krztusiec i polio

reklama
Też mam taki plan:)

Cudowna rodzinka 🥰

Powiem tak...nie licząc przedostatniej nocy to już miałam pisać że moja jak zje o 23 to też w nocy nie budzi się na jedzenie tylko jakoś po 6 rano a to dla mnie koszmar bo ona w nocy nadrabia mi to co w dzień nie je...:(Dzisiaj była spokojna nocka i było to samo o 23 mleko...nie dużo bo może z 70 ml i do 6 rano cisza...ale wtedy ja ją sama biorę bo jak wstanie to potrafi mieć i z 6 godzin bez jedzenia po czym zje 90 ml i finito...a jak zje m

O ja...piękny widok

Moja od zawsze z rana nie lubiła jeść...już się przyzwyczaiłam , że trzeba czekać to z południem zaczyna coś tam powoli jeść.....a na noc...nadrabia te ml bo inaczej dzień zakończyłybyśmy z 300 ml....:)
A Twoja córcia to tak od początku kiepsko je? Bo u nas tez były cuda z karmieniem piersią bo nie miałam pokarmu ale jak przeszliśmy na mm to od razu lepiej przybierał

No wreszcie udało mi się, nadrobiłam nasze forum😅 jestem na bieżąco. Miałam co czytać chyba 80 stron, sporo mnie nie było. Mogłam odpuścić zaległości i czytać bieżące wpisy, ale bardzo chciałam wiedzieć co się u Was działo 😊
A o to i my😊
Fajnie :) moi już są na takim etapie, że zdjęcie są bleeee... na dzień ojca udało mi się ich namówić na jedno

Ale dokładacie laski 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Nie zaglądałam przez kilka godzin dosłownie a tu tyyyyle do czytania :)

Pamiętacie, jakoś w marcu ktoras z nas pytała, czy po porodzie będziemy dalej udzielać się na naszym forum... A teraz wieczorem nie zajrzysz, to potem godzinę nadrabiasz!!! 😉
Fajnie, że jesteście :)

My meldujemy się ze słonecznej Italii, nasze pierwsze wakacje z córeczka 🤗 🌴🐬

I wrzucam fotkę mojej Mai ze 'starszym bratem'

Załączniki

• Screenshot_20210720_120335.jpg
    Screenshot_20210720_120335.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry