reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

A właśnie szczepiłyście już na meningokoki?Czy dopiero planujecie?Albo odpuszczacie?
Ja nie szczepię na meningokoki teraz; zastanowię się nad tym przed pójściem małej do przedszkola. w ogóle jestem zszokowana jak dużo obowiązkowych szczepień mają teraz maluchy. 14 lat temu było tylko błonica, tężec, krztusiec i polio

reklama
Też mam taki plan:)

Cudowna rodzinka 🥰

Powiem tak...nie licząc przedostatniej nocy to już miałam pisać że moja jak zje o 23 to też w nocy nie budzi się na jedzenie tylko jakoś po 6 rano a to dla mnie koszmar bo ona w nocy nadrabia mi to co w dzień nie je...:(Dzisiaj była spokojna nocka i było to samo o 23 mleko...nie dużo bo może z 70 ml i do 6 rano cisza...ale wtedy ja ją sama biorę bo jak wstanie to potrafi mieć i z 6 godzin bez jedzenia po czym zje 90 ml i finito...a jak zje m

O ja...piękny widok

Moja od zawsze z rana nie lubiła jeść...już się przyzwyczaiłam , że trzeba czekać to z południem zaczyna coś tam powoli jeść.....a na noc...nadrabia te ml bo inaczej dzień zakończyłybyśmy z 300 ml....:)
A Twoja córcia to tak od początku kiepsko je? Bo u nas tez były cuda z karmieniem piersią bo nie miałam pokarmu ale jak przeszliśmy na mm to od razu lepiej przybierał

No wreszcie udało mi się, nadrobiłam nasze forum😅 jestem na bieżąco. Miałam co czytać chyba 80 stron, sporo mnie nie było. Mogłam odpuścić zaległości i czytać bieżące wpisy, ale bardzo chciałam wiedzieć co się u Was działo 😊
A o to i my😊
Fajnie :) moi już są na takim etapie, że zdjęcie są bleeee... na dzień ojca udało mi się ich namówić na jedno

Ale dokładacie laski 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

Nie zaglądałam przez kilka godzin dosłownie a tu tyyyyle do czytania :)

Pamiętacie, jakoś w marcu ktoras z nas pytała, czy po porodzie będziemy dalej udzielać się na naszym forum... A teraz wieczorem nie zajrzysz, to potem godzinę nadrabiasz!!! 😉
Fajnie, że jesteście :)

My meldujemy się ze słonecznej Italii, nasze pierwsze wakacje z córeczka 🤗 🌴🐬

I wrzucam fotkę mojej Mai ze 'starszym bratem'

Załączniki

• Screenshot_20210720_120335.jpg
    Screenshot_20210720_120335.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry