reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Naczyniaki to zazwyczaj łagodne zmiany i nic się złego nie dzieje - ale jak ze wszystkim, trzeba monitorować. Ja sama mam kilka takich wystających kropek i wszystko jest ok.
A ta truskawka to tak nasza polska truskawka czy np. hiszpańska??? :) Sorry za zobrazowanie :) moja ma takiego jak malina - mi wydaje się duży, ale nie wiem jak to wypada na tle waszego
ufam tej onkolog w tej kwestii😜
ja nigdy nie miałam a po ciąży na piersiach na plecach ale to są kropeczki 🙄 w porównaniu do tego co u synka.
ja miałam czerniaka wycinanego więc jestem uczulona na tego typu kwestie.
co prawda nie publikuje zdjęć ale to już pokazywałam jest taki.

Załączniki

• E3281626-5353-4514-BF4A-09910C089355.jpeg
    E3281626-5353-4514-BF4A-09910C089355.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 46
reklama
Laski, kupiłam w netto z ciekawości ich pieluchy - new sensation, bo jestem na tropie tańszych pieluch niż pampers. I polecam jestem mega zaskoczona, przypominają pampers premium care, i nie spotkałam się by w pampersach była tak dobra gumką i rzepy. Nie ma przecieków. Musiałam się podzielić opinią z wami bo cena mega spoko, a mega przypominają premium care.
ja ma fiksia żeby nie były chlorowane (mam syna muszę dbać o jego przyrodzenie, zresztą sama nie używam podpasek) i tylko bamboo nature albo bamboo love albo kit&kin też polecam 🥰

Laski czy wasze dzieci też nie płaczą jak są głodne? Moja mała nigdy kurde nie płacze że jest głodna I jej podaję cyca nawet co 1h żeby trochę popiła. Predzej zazwyczaj jest marudna ale to na spanie.. zazwyczaj dzieci sygnalizują ze chcą jeść.

Dziewczyny z kujawsko-pomorskiego!
Czy macie możliwość i wyrażacie chęć spotkania w tygodniu, nie w weekend, na kawę w Karczmie Kujawskiej w Myślęcinku?
Tak jakoś w przyszłości niedalekiej?
To miejsce spacerowe ładne i kawę dobra dają na ogródku :)
Proponuję Wszyskim, ale ja np. hardcorowo z Cieszyna lub Wrocławia bym nie jechała 😉

reklama
Do góry