Oj kochana, to też masz zmartwienie. Ale wierzę, że nasze problemy miną i dzieciaczki będą cieszyć się zdrówkiem a my będziemy spać spokojnie.Wiem co czujesz. Bardzo mi przykro Ja z małą też dużo przechodziłam i tak naprawdę cały czas jesteśmy pod kontrolą hematologa. Guzek z szyi zmniejszył się, ale ma kolejne 3 nowe guzki, jeden za uchem a drugi z tyłu szyi. Na razie się nie powiększają. Też byliśmy w szpitalu na z onkologii kilka dni, malutka miała mnóstwo badań, rezonans na uspaniu. Na szczęście nie jest to nowotworowe. Diagnoza taka, że mała ma Fibromatoze colli ( jest jeszcze Fibromatoza agressive czyli nowotworowa). Dlatego my musimy kontrolować co 2 msc krew i czynnik, który pokazuje, że jest stan nowotworowy.
I też tak myślę, że jedne mają problem z nie śpiącymi dziećmi, a moja Nelka jest aniołkiem, bo jest mega grzeczna, radosna, wesoła, ciągle się śmieje, pięknie śpi i wgl nie płacze ( tzn popłacze jak to dziecko jak jest już bardzo śpiąca, ale to rzadko), ale znów od porodu mamy problemy zdrowotne
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, a czemuż to ja?
Spoko mogę być, ale musicie mi wytłumaczyć jak to zrobić
Patii26
Popieram
Jaka armiaPopieram
Mary2094
Zostałaś moderatorem! jak z tym się czujesz?Jaka armia
Mary2094
Sądzę że nasze dzieciaki pomimo problemów zdrowotnych są bardzo pogodne i musimy brać z nich przykład, bo wiadomo one nie mają świadomości ze cos sie z nimi dzieje. Ja się boję ze każdy płacz który jest trudny do ukojenia to czy nie ma ataku bólu bo np - będzie zapalenie pecherza, albo czy kolejne usg nie pokaże ze powiekszy się miedniczki prawa nerkowa bardziej i trzeba będzie siedziec w szpitalu I szukać przyczyn dlaczego, albo boje się ze dostanie zapalenia woreczka zolciowego.. obecnie bierze ursofalk aby rozpuścić te kamienie w woreczku zolciowym, jestem ciekawa czy coś to pomoże.Wiem co czujesz. Bardzo mi przykro Ja z małą też dużo przechodziłam i tak naprawdę cały czas jesteśmy pod kontrolą hematologa. Guzek z szyi zmniejszył się, ale ma kolejne 3 nowe guzki, jeden za uchem a drugi z tyłu szyi. Na razie się nie powiększają. Też byliśmy w szpitalu na z onkologii kilka dni, malutka miała mnóstwo badań, rezonans na uspaniu. Na szczęście nie jest to nowotworowe. Diagnoza taka, że mała ma Fibromatoze colli ( jest jeszcze Fibromatoza agressive czyli nowotworowa). Dlatego my musimy kontrolować co 2 msc krew i czynnik, który pokazuje, że jest stan nowotworowy.
I też tak myślę, że jedne mają problem z nie śpiącymi dziećmi, a moja Nelka jest aniołkiem, bo jest mega grzeczna, radosna, wesoła, ciągle się śmieje, pięknie śpi i wgl nie płacze ( tzn popłacze jak to dziecko jak jest już bardzo śpiąca, ale to rzadko), ale znów od porodu mamy problemy zdrowotne
Patii26
Hahaha, na razie nijak najpierw muszę zobaczyć jakie funkcje będę pełnić na tym wyróżnionym stanowiskuZostałaś moderatorem! jak z tym się czujesz?
Lipaaa
Gratulacje PatiiHahaha, na razie nijak najpierw muszę zobaczyć jakie funkcje będę pełnić na tym wyróżnionym stanowisku
Jak to jakie, będziesz szefową
Mary2094
Będziemy wołać teraz- szefowaGratulacje Patii
Jak to jakie, będziesz szefową
reklama
Mary2094
Gdzieś tam chyba w opcjach jest żeby zrobić grupę prywatną i mianować się moderatorem.Hahaha, a czemuż to ja?
Spoko mogę być, ale musicie mi wytłumaczyć jak to zrobić