Mary2094
Fanka BB :)
Bydgoszcz- beton, beton jeszcze raz beton, jedynie w myślęcinku można odpocząć.Hahaha Tak samko jak ja w Bydgoszczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bydgoszcz- beton, beton jeszcze raz beton, jedynie w myślęcinku można odpocząć.Hahaha Tak samko jak ja w Bydgoszczy
U nas właśnie przeszła burza i zmiany nie ma prawie żadnejZdecydowanie upały...
Moja dzisiaj tez cuduje przy cycku, otwiera buzie szeroko, bierze cycka do buzi po czym od razu odrywa się i tak ciągle aż się denerwuje.. Ewidentnie jej ciepło... Nie dziwię się, ja zdycham... Ale na szczęśnie nadchodzi do nas burza już grzmi, więc liczę na ochłodzenie
Ja akurat na sen małej nie narzekam, bo śpi po 2-3 h, co 2 godziny, ale często jest tak, że bdzi się co chwilę i muszę jej dać cycka, ona idzie soac dalej a jak tylko się ruszę to ona znów się budzi i wierci, znów cycek i tak w kółko, więc jak ma takie dni to po prostu z nią leżę przytulona do niej i albo razem śpimy albo ja coś na tel robię. Także jak ma taką potrzebę to jestem dla niej. Ale ja też nie mam więcej dzieci, więc rozumiem, że Tobie nie na rękę leżeć tylko musisz też zrobić obiad albo zająć się średnia córką.
W Cieszynie byłam raz jak jechałam do Czech, za to dziadek mojego męża jest spod Cieszyna (nie żyje już dawno, nie wiem dokładnie gdzie mieszkał). Z kolei moi dziadkowie od strony mamy to okolice Kielc. A mieszkamy koło Słupska (dla niezorientowanych blisko mam do Ustki i Rowów). Na imię mam KarolinaA ja jestem ciekawa czy ktoś mieszka blisko mnie Ja ze Śląska, aktualnie Cieszyn, blisko Bielsko-Bialej, ale wcześniej Górny Śląsk Piekary Śląskie, blisko Katowic
U nas to samo.Moja to samo robi. Tylko nie wiem jak wasze dzieci to robią że śpią po 2h. Moja nim skończyła 3 miesiące to długie drzemki się skończyły..
Toż to wielki chlop prawie kilo więcej niż nasz orzeszek!dane z wczoraj równo 5 ms i dl 64 cm 6790 kg ale to wcześniak więc nie porównujcie a ważył 1,99 kg
ps oczywiście chciałabym aby ważył tak jak Wasze perełki bo też pewien w marcu się urodzić ale w poradni neantologicznej powiedzieli że jest rewelacja
rozwija sięZazdroszczę. U mnie nie wiem czy skok czy upał, jeść mało chce, kciuka pcha i ssie do buzi, pospala 40minut od rana i na zmianę płacze i śmieje się..
uwierz u mnie wyjątek dzisiajJak ja bym chciała, żeby moja chociaż raz w dzień dłużej spała. A u nas 1,5h aktywności, do 2h i 15minutowe drzemki. Z cyckiem w paszczy. Jak ktoś się nią nie zajmie, to ani porządku, ani obiadu nie zrobię.
W związku z tym w domu jest syf i nie ma obiadu.
o jej no coś Ty Bydgoszcz jest piękny tak samo Toruń ahhh kiedy ja wyjadęHahaha Tak samko jak ja w Bydgoszczy
no coś Ty napewno mówimy o tym samym mieście uwielbiam sporo terenów zielonych, wyspa młyńska cudoBydgoszcz- beton, beton jeszcze raz beton, jedynie w myślęcinku można odpocząć.