reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Fajnie zobaczyć Was i Wasze maluszki :) czekam jeszcze na pozostałe maluszki i mamusie 😉

Trzeba co jakiś czas organizować taki pokaz , bo baaaardzo miło popatrzeć na te nasze 'marcowe' bobasy 🤗🤗
Śliczna mama to i córa śliczna 😍 Ale chyba podobna do Ciebie co? 😊 A to z pieskiem słodkie, widać, że przyjaciele 🥰

Masz rację, tyle się znamy i piszemy o sobie to fajnie jest zobaczyć z kim się pisze 🤗

A to w ogóle coś takiego się dostaje na dzieci? Gdzie to sprawdzić?
Zus pue, tam jest i można aktywować. Właśnie muszę w tym roku zużyć, bo mam 1,5 tysiaka. Nic do mnie nie doszło, ze dla dzieci urodzonych w tym roku też są...

Tu moje obie kozy
20210615_202901~2.jpg

reklama
Zus pue, tam jest i można aktywować. Właśnie muszę w tym roku zużyć, bo mam 1,5 tysiaka. Nic do mnie nie doszło, ze dla dzieci urodzonych w tym roku też są...

Tu moje obie kozy
Zobacz załącznik 1294125
O jeny jaki słodki widok 😍 Śliczne dziewczynki 🥰 A jaka blondyneczka z tej starszej 🤗 A malutka świetne oczka 🤗

Ostatnia edycja:
Do góry