Patii26
Fanka BB :)
Hahahahaha, laski, jesteście udanePrawda, u nas do tyłka nie raz się przyklei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahahaha, laski, jesteście udanePrawda, u nas do tyłka nie raz się przyklei
Zawsze się staram przeciągnąć do 19 chociaż nie zawsze się udaje, bo potem jest właśnie masakra I siedzimy do 23 nawet i usypiamy. A tak po 19 kąpiel, i cycuś no i zasypia tak po 21. Ale nocki ostatnio mam dziwne. Bo budzi mi się albo co 2h, albo jest jedną pobudka, i już nie wiem od czego to zależy.Wgl u nas dzisiaj pierwszy raz od 2 miesięcy była pobudka w nocy i koniec spania. Córa wstała o 2:30 w nocy wyspana i nie chciała mi zasnąć, piszczała, gadała do mnie i się uśmiechała. Dopiero o 4 ja uspałam na rękach. No ale to przez to chyba, że wczoraj wcześnie poszła spać, bo ok. 19 już spała.. No ale wstała potem po 7 rano i bawiłyśmy się i potem obie poszłyśmy na drzemkę o 9:40 która trwała 3 h, do 12:30 także se pospałyśmy
Teraz jest 19 i mi śpi od 18.. Chcę ją obudzić i wykąpać jeszcze, bo nie chce by mi spała już znów na noc a potem w nocy będę musiała ją nosić i zająć
Do mojego zwracam się często bin Laden a do całej trójcy alkaidaJak nazywacie swoje maleństwa oprócz imion??
Macie jakieś 'ksywki'?
Przez to gaworzenie moja została Gugusiem, mówimy na nią Guggi
A ki się przypomniało, że ja do mojej jeszcze mówie moja Didi ( od dzidzi) hahaDo mojego zwracam się często bin Laden a do całej trójcy alkaida
No u nas zawsze zasypia 20:30-21:30 i spała całą noc, wczoraj jedynie za wcześnie zasnela i temu w nocy się obudziła.Zawsze się staram przeciągnąć do 19 chociaż nie zawsze się udaje, bo potem jest właśnie masakra I siedzimy do 23 nawet i usypiamy. A tak po 19 kąpiel, i cycuś no i zasypia tak po 21. Ale nocki ostatnio mam dziwne. Bo budzi mi się albo co 2h, albo jest jedną pobudka, i już nie wiem od czego to zależy.
U nas to samo! Tomek przed ostatnimi upałami już nawet zaczął przesypiać całe noce, a później nagle zaczął się budzić 1 do 3 razy. Najpierw zwalałam to na upały, później stwierdziłam, że upały się skończyły, a ja dalej lekko go ubierałam i było mu chłodno. Teraz nie wiem co on chce...potrafi wypić wiadro wody i nie zaśnie, a jak poczuje kroplę mleka na języku to zasypia od razu jeszcze liczę na skok rozwojowy...Zawsze się staram przeciągnąć do 19 chociaż nie zawsze się udaje, bo potem jest właśnie masakra I siedzimy do 23 nawet i usypiamy. A tak po 19 kąpiel, i cycuś no i zasypia tak po 21. Ale nocki ostatnio mam dziwne. Bo budzi mi się albo co 2h, albo jest jedną pobudka, i już nie wiem od czego to zależy.
O proszę Patii, u nas podobnieWgl u nas dzisiaj pierwszy raz od 2 miesięcy była pobudka w nocy i koniec spania. Córa wstała o 2:30 w nocy wyspana i nie chciała mi zasnąć, piszczała, gadała do mnie i się uśmiechała. Dopiero o 4 ja uspałam na rękach. No ale to przez to chyba, że wczoraj wcześnie poszła spać, bo ok. 19 już spała.. No ale wstała potem po 7 rano i bawiłyśmy się i potem obie poszłyśmy na drzemkę o 9:40 która trwała 3 h, do 12:30 także se pospałyśmy
Teraz jest 19 i mi śpi od 18.. Chcę ją obudzić i wykąpać jeszcze, bo nie chce by mi spała już znów na noc a potem w nocy będę musiała ją nosić i zająć
U nas już skończony 4 miesiąc i albo to albo skok rozwojowy i też na to zwalam.U nas to samo! Tomek przed ostatnimi upałami już nawet zaczął przesypiać całe noce, a później nagle zaczął się budzić 1 do 3 razy. Najpierw zwalałam to na upały, później stwierdziłam, że upały się skończyły, a ja dalej lekko go ubierałam i było mu chłodno. Teraz nie wiem co on chce...potrafi wypić wiadro wody i nie zaśnie, a jak poczuje kroplę mleka na języku to zasypia od razu jeszcze liczę na skok rozwojowy...