reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A ja mam od paru dni masakrę...nie wiem czy to wina szczepienia czy co...moje dziecko nie było nigdy jakoś szczególnie grzeczne ale teraz to jest dramat....cały dzień jęczy...marudzi...nic nie pasuje....idzie po prostu oci...ć:(
Patrzę czy to też nie zęby ale nic tam nie widzę czerwonego ani rozpulchnionego bo od soboty ma luźne kupy...ale to też może być po szczepieniu....jestem załamana...a może to skok....nie mam pojęcia co ale jedno jest pewne niech to minie bo osiwieje....:(

A który to tydzień i było szczepienie na rota ?

Dziewczyny jestem 16 tygodni po porodzie . Piersią karmiłam tylko dwa miesiące a w dalszym ciągu nie mam okresu😳jak czytam to niby jak się nie karmi to okres wraca po 6 do 10 tygodni ale czy to od momentu zaprzestania karmienia?! Wynikało by z tego że jeszcze za 3 tygodnie mogę go dostać? Czy lepiej skonsultować się z lekarzem .

Ja nadal karmię piersią a 17 tygodni minęło, i też nie mam okresu i liczę na to ze się nie pojawi przez okres karmienia 🙉

A my dzieci nie chrzcimy. Żyjemy razem już 23 lata beż ślubu, wspólny syn nastolatek i malutka córeczka teraz. Jakoś nie po drodze nam było z Kościołem. Dajemy im wybór jeśli zechcą to się ochrzszczą, a my przystaniemy na to bez sprzeciwu :)

I bardzo dobre podejście. I nikomu nic do tego :-) szanuje

reklama
Super, że wszystko się udało aż zazdroszczę 😉
U nas chrzciny za tydzień, najpierw problem z tym chrzestnym a teraz jeszcze połowa nie przyjdzie 🙈aż się zaczęłam zastanawiac po co my do nich na wszystkie imprezy chodziliśmy jak nas zapraszali 😬
Jak to połowa nie przyjdzie ? Aż tyle osób wam odmówiło? Nie rozumiem tego ?! Człowiek się stara organizuje przyjęcie a potem goście mają w dupie. Ja jak mnie ktoś zaprosi to idę bo wiem ile trudu kosztuje zorganizowanie czegoś.

Do góry