reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

U nas poszerzenie na prawej miedniczce oraz jest jakaś przeszkoda na moczowodzie, ale kontrolujemy to nadal, jak narazie właśnie udaje nam się uniknąć cystouretrografi bo wada stoi w miejscu, chociaż lekarz by chciał poszukać konkretnej przyczyny takiego stanu. Dziś się załamałam tą kamicą, to przecież tykająca bomba zegarową. Dlaczego ona musi tak cierpieć.. cholera wszystkie jej choroby bym wolała wziąć na siebie.
będzie dobrze ale lekarze dobrze to podstawa
mój niestety już tyłu specjalistów odwiedził że szok 😱
nawet już stawaliśmy przed komisją bioetyczna w sprawie leczenia naczyniaków na szczęście się zgodzili

reklama
Dziewczyny jaką miałam awanturę dzisiaj z niunią. Wzięłam ją do drugiego wózka, bo naszego Cybexa oprałam i sobie stoi schnie. Boże kochany jak ja ją położyłam do tego drugiego wózka, jak zaczęła mi się drzeć 😱😱 masakra. Nie mogłam jej wcale uspokoić. Krzyczała, piszczała i wszystko na raz. Nawet jak jej pałąk założyłam to nic nie pomogło.
nie poszliśmy na ten spacer

będzie dobrze ale lekarze dobrze to podstawa
mój niestety już tyłu specjalistów odwiedził że szok 😱
nawet już stawaliśmy przed komisją bioetyczna w sprawie leczenia naczyniaków na szczęście się zgodzili

Tez widzę że macie przeboje.. My pod poradnie szpitalne należymy więc z jednej strony plus.

Rozumiem obawy o zdrowie naszych dzieci.
U nas w 4 tyg życia ( akurat w Wielki Czwartek) zdążyła się taka sytuacja, że małej za nic nie dało się dobudzić (nawet ją rozebraliśmy do kąpieli i włożyliśmy do wody), była po prostu bezwładna. Tel na pogotowie, przyjechali w 4 minuty. Szpital. Tam nadal taka bez życia, ale oddech i serce parametry normalne. Ocknęła się po 5 godzinach. Zostałyśmy w szpitalu do Wielkanocy. Przebadana była na tyle ile możliwości miał szpital. Mam wypis na 5 stron.
Wszystkie badania wyszły dobrze. Ale mam taką traumę. Mimo, że mam na papierze, że dziecko zdrowe to strach pozostał i będzie chyba na zawsze. U mnie jest tak, że boję się, że coś lekarze przeoczyli.

Rozumiem obawy o zdrowie naszych dzieci.
U nas w 4 tyg życia ( akurat w Wielki Czwartek) zdążyła się taka sytuacja, że małej za nic nie dało się dobudzić (nawet ją rozebraliśmy do kąpieli i włożyliśmy do wody), była po prostu bezwładna. Tel na pogotowie, przyjechali w 4 minuty. Szpital. Tam nadal taka bez życia, ale oddech i serce parametry normalne. Ocknęła się po 5 godzinach. Zostałyśmy w szpitalu do Wielkanocy. Przebadana była na tyle ile możliwości miał szpital. Mam wypis na 5 stron.
Wszystkie badania wyszły dobrze. Ale mam taką traumę. Mimo, że mam na papierze, że dziecko zdrowe to strach pozostał i będzie chyba na zawsze. U mnie jest tak, że boję się, że coś lekarze przeoczyli.

Matko bym zawału dostała.. U nas były bezdechy i przez pewien czas dzwonił mi monitor oddechu.

my też pod instytut matki i dziecka ale czasem szlag mnie trafia i robię badania diagnostykę priv po co czekać 🙄

U nas o dziwo szybkie terminy na nfz. Kontrolę U chirurga mamy co 2 msc oraz usg, badania moczu co miesiąc, albo i częściej jak zaczyna być marudna. Jestem ciekawa jak będzie z gastro.

U nas o dziwo szybkie terminy na nfz. Kontrolę U chirurga mamy co 2 msc oraz usg, badania moczu co miesiąc, albo i częściej jak zaczyna być marudna. Jestem ciekawa jak będzie z gastro.
to rewelacyjnie macie przynajmniej nie musisz płacić 👍
ja oprócz imid to nie cierpię nfz moim zdaniem powinni to zamknąć i sprywatyzować a napewno w Warszawie i w obecnych czasach.
sama byłam ostatnio na 3 SOR-ach i skończylo się na prywatnym 🤬
teraz główna ich wymówka na wszystko to covid ahhh😡

reklama
to rewelacyjnie macie przynajmniej nie musisz płacić 👍
ja oprócz imid to nie cierpię nfz moim zdaniem powinni to zamknąć i sprywatyzować a napewno w Warszawie i w obecnych czasach.
sama byłam ostatnio na 3 SOR-ach i skończylo się na prywatnym 🤬
teraz główna ich wymówka na wszystko to covid ahhh😡

Ja rozumiem że Pandemia, ale ona od tak nie minie, a trzeba normalnie funkcjonować. W szpitalu do którego właśnie należymy, jeżeli byśmy trafiły tam, to są odwiedziny juz możliwe, chociaż po 30minut.

Do góry