reklama
E
ecza
Gość
Hej dziewczyny Jestem tutaj nowa ale muszę przyznać ,że czytam Was od około 2 tygodni Mam nadzieję , że przyjmiecie mnie i razem będziemy mogły dyskutować na tematy naszych marcowych dzieciaczków Moja Iga urodziła się 4 marca...z przybieraniem masy idzie nam słabo ale ważne , że przoduObecnie mamy 5300 g a waga urodzeniowa 3530 g:/Niedano stwierdzono nam zaburzenie wchłaniania na tle alergicznym i od tyg jesteśmy na mleku aminokwasowymPoza tym rehabilitujemy się bo ma stwierdzoną asymetrie ta moja dziecinka
I moja młoda też tak robi...na brzuch obrócić się nie chce ale głowę jak do siadu podnosi...:/Jutro będę na zajęciach z fizjoterapii to zapytam o to czy trzeba interweniować...tylko jak?I czy zostawić aby ćwiczyła mięśnie
Mojej też zdarza się , że budzi się z płaczem z drzemki ale nie zauważyłam aby się to jakoś nasiliło bo robi tak prawie od zawsze...
I moja młoda też tak robi...na brzuch obrócić się nie chce ale głowę jak do siadu podnosi...:/Jutro będę na zajęciach z fizjoterapii to zapytam o to czy trzeba interweniować...tylko jak?I czy zostawić aby ćwiczyła mięśnie
Mojej też zdarza się , że budzi się z płaczem z drzemki ale nie zauważyłam aby się to jakoś nasiliło bo robi tak prawie od zawsze...
E
ecza
Gość
Z resztą moja gwiazda należy do dzieci które jak im się coś nie spodoba to dają tak znać , że sąsiedzi słyszą...od urodzenia była płaczliwy dzieckiem....pierwszy miesiąc to był "sajgon" a im starsza tym mniej płaczu...można nawet pokusić się o stwierdzenie , że płacze tylko wtedy kiedy już naprawdę coś chce....ale nie zapeszam co by nie powróciła do starych nawyków
Niedługo mama
Fanka BB :)
Mój też tak mam od jakiegoś czasu i tez tylko w ciągu dnia. Śpi i nagle płacz jakby coś mu się śniło jak w porę zdąże go pogłaskać po główce to śpi dalejDziewczyny sory ze tak wypytuje, czy wasze dzieciaczki też się z drzemki budzą z płaczem? U nas to staje się normą..
Niedługo mama
Witamypewnie więcej osób więcej doświadczeńmój jak jest głodny to się tak drze , że moja mama mówi, że jakby to było u sąsiadów to by poszła sprawdzić co tam się dziejeZ resztą moja gwiazda należy do dzieci które jak im się coś nie spodoba to dają tak znać , że sąsiedzi słyszą...od urodzenia była płaczliwy dzieckiem....pierwszy miesiąc to był "sajgon" a im starsza tym mniej płaczu...można nawet pokusić się o stwierdzenie , że płacze tylko wtedy kiedy już naprawdę coś chce....ale nie zapeszam co by nie powróciła do starych nawyków
Tak mówią, że najważniejsze że przybiera, dobrze , że już wiesz co jest grane przynajmniej możesz działać
Mary2094
Hej dziewczyny Jestem tutaj nowa ale muszę przyznać ,że czytam Was od około 2 tygodni Mam nadzieję , że przyjmiecie mnie i razem będziemy mogły dyskutować na tematy naszych marcowych dzieciaczków Moja Iga urodziła się 4 marca...z przybieraniem masy idzie nam słabo ale ważne , że przoduObecnie mamy 5300 g a waga urodzeniowa 3530 g:/Niedano stwierdzono nam zaburzenie wchłaniania na tle alergicznym i od tyg jesteśmy na mleku aminokwasowymPoza tym rehabilitujemy się bo ma stwierdzoną asymetrie ta moja dziecinka
Kochana my dopiero też odbijamy z wagą bo słabo nam to szło przez wędzidełko, dopiero z wagi 3800 przy narodzinach mamy 6530 (wczorajszy pomiar). A córka urodzona 2 marzec.
Mary2094
Mój też tak mam od jakiegoś czasu i tez tylko w ciągu dnia. Śpi i nagle płacz jakby coś mu się śniło jak w porę zdąże go pogłaskać po główce to śpi dalej
U mnie jak już płacz to nie da rady głaskanie po główce.
Jeszcze na mieszkaniu mam 30 stopni, od południa słońce blazuje, normalnie ogień!
Niedługo mama
U nas też waga piórkowa na spacer to strach jechać żeby dziecka nie ugotować w gondoli normalnie nie wiadomo co z sobą zrobicU mnie jak już płacz to nie da rady głaskanie po główce.
Jeszcze na mieszkaniu mam 30 stopni, od południa słońce blazuje, normalnie ogień!
Ja mojemu zaczęłam podawać wodę niby nie podawać do pół roku ale w końcu w taki upał to tez mu się chce pić, nie pije jakichś wielkich ilości ale chociaż trochę
Niedługo mama
Twoja córcia to tez charakternamój to się drze zwykle o jedzenie np. Spimy razem on się przebudzi i od razu wrzask nie mogę go odłożyć żeby iść zrobic mleko bo aż łzy mu lecąU mnie jak już płacz to nie da rady głaskanie po główce.
reklama
Mary2094
Twoja córcia to tez charakternamój to się drze zwykle o jedzenie np. Spimy razem on się przebudzi i od razu wrzask nie mogę go odłożyć żeby iść zrobic mleko bo aż łzy mu lecą
Grzeczne dziecko bo jest w stanie sama poleżeć itd, ale ma dni gdzie nic nie pasuje i marudzi (To za ojcem )