reklama
Patii26
Fanka BB :)
No pewnie, że tak . My też będziemy się pluskać nóżkami w basenieCo myślicie o basenie ogrodowym taki maluch może pomoczyć w nim nóżki?
Mary2094
Co myślicie o basenie ogrodowym taki maluch może pomoczyć w nim nóżki?
Boże zazdroszczę!! Ja jedynie na balkon sobie ten basenik wystawić mogę albo mi się na balkonie n zmieści. Jedyny ratunek to ucieczka do teściów na ogród bo bliżej mieszkają niż moja mama (10km)
Niedługo mama
Muszę Ci powiedzieć, że pantsy są super. A ja myślałam, że to dla większych dzieci i tak jak pisałaś dają radę z wszystkim aaaaa i tatuś bardzo zadowolonyBoże zazdroszczę!! Ja jedynie na balkon sobie ten basenik wystawić mogę albo mi się na balkonie n zmieści. Jedyny ratunek to ucieczka do teściów na ogród bo bliżej mieszkają niż moja mama (10km)
Mary2094
Muszę Ci powiedzieć, że pantsy są super. A ja myślałam, że to dla większych dzieci i tak jak pisałaś dają radę z wszystkim aaaaa i tatuś bardzo zadowolony
Cieszę się że też się u Ciebie sprawdzają. Tez zastanawiam się czy jak zużyje premium care to czy całkowicie nie przejść na pantsy bo teraz tylko na noc używamy. I w nocy nie zmieniam pieluchy bo mega one chloną i pupa sucha
Niedługo mama
Twoja córcia urodzona 16 marca?Dziewczyny moja córcia będzie miała we wtorek 14 tygodni, nie umie jeszcze obracać się na brzuszek ale za to bardzo zadziera główkę do góry jak do siadania.
Czy Wasze dzieci mają podobnie?
Mój jeszcze też nie umie się obrócić na brzuch ale usilnie próbuje. Główki nie unosi do siadania ale przy odbijaniu jak go trzymam pionowo to już prawie sam trzyma i kręci nią i wszystko obserwuje. A na macie to co chwile obróci się w poprzek tak odbija się nogami i tyłkiem podrzuca
Lipaaa
Tak, 16 marca.Twoja córcia urodzona 16 marca?
Mój jeszcze też nie umie się obrócić na brzuch ale usilnie próbuje. Główki nie unosi do siadania ale przy odbijaniu jak go trzymam pionowo to już prawie sam trzyma i kręci nią i wszystko obserwuje. A na macie to co chwile obróci się w poprzek tak odbija się nogami i tyłkiem podrzuca
Moja też trzyma ładnie główkę i kręci nia na boki
Niedługo mama
A to zapomniałam, że mamy z tego samego dnia maluszkiTak, 16 marca.
Moja też trzyma ładnie główkę i kręci nia na boki
reklama
Lipaaa
Też mi gdzieś to umknęło ale bardzo się cieszęA to zapomniałam, że mamy z tego samego dnia maluszki
Rybki