reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Boże zazdroszczę!! Ja jedynie na balkon sobie ten basenik wystawić mogę 😂😂😂 albo mi się na balkonie n zmieści. Jedyny ratunek to ucieczka do teściów na ogród bo bliżej mieszkają niż moja mama (10km)
Muszę Ci powiedzieć, że pantsy są super. A ja myślałam, że to dla większych dzieci 😉 i tak jak pisałaś dają radę z wszystkim 😉 aaaaa i tatuś bardzo zadowolony 😂

Muszę Ci powiedzieć, że pantsy są super. A ja myślałam, że to dla większych dzieci 😉 i tak jak pisałaś dają radę z wszystkim 😉 aaaaa i tatuś bardzo zadowolony 😂

Cieszę się że też się u Ciebie sprawdzają. Tez zastanawiam się czy jak zużyje premium care to czy całkowicie nie przejść na pantsy bo teraz tylko na noc używamy. I w nocy nie zmieniam pieluchy bo mega one chloną i pupa sucha 😃

Dziewczyny moja córcia będzie miała we wtorek 14 tygodni, nie umie jeszcze obracać się na brzuszek ale za to bardzo zadziera główkę do góry jak do siadania.
Czy Wasze dzieci mają podobnie?

Coś tu chyba nie po kolei...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja córcia będzie miała we wtorek 14 tygodni, nie umie jeszcze obracać się na brzuszek ale za to bardzo zadziera główkę do góry jak do siadania.
Czy Wasze dzieci mają podobnie?
Twoja córcia urodzona 16 marca?
Mój jeszcze też nie umie się obrócić na brzuch ale usilnie próbuje. Główki nie unosi do siadania ale przy odbijaniu jak go trzymam pionowo to już prawie sam trzyma i kręci nią i wszystko obserwuje. A na macie to co chwile obróci się w poprzek tak odbija się nogami i tyłkiem podrzuca🙈

Twoja córcia urodzona 16 marca?
Mój jeszcze też nie umie się obrócić na brzuch ale usilnie próbuje. Główki nie unosi do siadania ale przy odbijaniu jak go trzymam pionowo to już prawie sam trzyma i kręci nią i wszystko obserwuje. A na macie to co chwile obróci się w poprzek tak odbija się nogami i tyłkiem podrzuca🙈
Tak, 16 marca.
Moja też trzyma ładnie główkę i kręci nia na boki 👍

reklama
Do góry