Lipaaa
Fanka BB :)
Ja kupiłam w rynku, przy stoisku z pamiątkami.Ja zadam głupie pytanie, gdzie taki balon napełniony helem nabyć
Spróbuj może w sklepie z zabawkami..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam w rynku, przy stoisku z pamiątkami.Ja zadam głupie pytanie, gdzie taki balon napełniony helem nabyć
Moja się tak wybawi przy tym, że szybko robi się śpiącaSłyszałam o tym, dziewczyny na grupie Rodzę w 2021 na Fb pisały o tym, że to dobry sposób na zajęcie dziecka Muszę spróbować
Ja kupiłam w rynku, przy stoisku z pamiątkami.
Spróbuj może w sklepie z zabawkami..?
Ja przekonam się o tym jutromamy chrzciny i zamówiłam balony z helem wiec zabawa będzie na przynajmniej tydzieńDziewczyny próbowałyście już przyczepić maluszkom balona z helem do rączki lub nóżki?
Polecam, naprawdę mnóstwo frajdy
Moja córcia ma bardzo dużo do powiedzenia balonowi, fika rączkami i nóżkami a balonik się ciągle rusza.
U nas sprawdza się elegancko
A te pieluchomajtki jak się zachowują jak jest kupa i trzeba go zdjąć czy jest opcja rozerwania żeby nogi były czyste?Oooo dodatkowy plusmój to nieraz tak skacze na przewijaku, że ciężko zapiąć mu rzepyi jak z tatusiem się przewijają to po jakimś czasie pampers na pół tyłkai wszystko posikane
O to samo chciałam zapytaću mnie śpi w body na krótki rękaw i spodenki ze stopami ale za to otwarte okno mamy obok w pokoju i jej nie przykrywam.Jak do spania ubieracie w taki upał?
U nas w mieście jest balonarnia.zamawia się z helem balonyJa zadam głupie pytanie, gdzie taki balon napełniony helem nabyć
O to samo chciałam zapytaću mnie śpi w body na krótki rękaw i spodenki ze stopami ale za to otwarte okno mamy obok w pokoju i jej nie przykrywam.
To samo chciałam dzisiaj zapytać U nas zawsze na noc ja ubierałam w pajacyka i do tego cienki kocyk, bo moja po mnie zmarzluch, a noce są chłodniejsze i mamy mikro uchył zawsze zrobiony na noc. Wczoraj ubrałam ją w cienkie body długi rękaw i spodnie ze stopkami no i kocyk, ale sprawdzam zawsze czy nie ma spoconego karku, nie miała więc było ok a dzisiaj to już totalna hica u nas i ciężko było wytrzymać.. Więc dziś na noc założyłam jej body na krótki rękaw i bez spodenek i do tego kocyk cienki. A jak będzie jej w nocy zimno to ja ubiorę cieplejJak do spania ubieracie w taki upał?