reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Pytanie dla dziewczyn które karmią piersią,czy Wy też jesteście takie mega głodne przez to karmienie? Bo ja to jem tak dużo jak nigdy, przed ciąża i w ciąży tyle nie jadłam 🙈 no i strasznie pić się chcę. No wiadomo, że dziecko ściąga ze mnie podczas karmienia, dlatego tak jest 😁
Oj tak, śmiałam się, że muszę jeść za troje, bo mała wysysa ze mnie co tylko może hahaha
Mogłabym jeść wszystko co popadnie mi w rączkę 😂😂😂

reklama
Oj tak, śmiałam się, że muszę jeść za troje, bo mała wysysa ze mnie co tylko może hahaha
Mogłabym jeść wszystko co popadnie mi w rączkę 😂😂😂
Noo a najlepsze ( a właściwie najgorsze) jest to, że zjem taką dużą porcję to nie czuje przejedzenia 😅 jestem najedzona, ale nie przejedzona 😅 gdzie normalnie to bym już dawno leżała z brzuchem do góry umierając 🙈😂

Hmm, moja od początku ma niebieskke i teraz ten kolor jej się pogłębił i podejrzewam, że na bank już jej takie zostaną, bo my oboje mamy niebieskie oczy, moja mama i teściowa też niebieskie także cudownie, niech zostaną niebieskie 😍
U nas na początku miał aż takie granatowe a teraz widzę ze ma jaśniejsze 😊 u u nas pół na pół ja brązowe mój niebieskie zobaczymy kto wygra 😂😉

Dziewczyny, czy któraś z Was też pieluchy pampers pure protection? Lub jakieś z Huggies? Bo zastanawiam się nad kupnem pieluch od pampersa a z huggiesa pieluchomajtek, bo z pampersa pieluchomajtki na noc są super.

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was też pieluchy pampers pure protection? Lub jakieś z Huggies? Bo zastanawiam się nad kupnem pieluch od pampersa a z huggiesa pieluchomajtek, bo z pampersa pieluchomajtki na noc są super.
Jeśli chodzi o pampersy pure protection to nam totalnie nie podeszły. Rzepy totalnie słabe, licho się trzymały i kilka razy mała przesikala je, bokiem jakby poleciało, gdzie przy Dada ani razu się nie zdarzyło a używamy ich na codzień.

Do góry