Niedługo mama
Fanka BB :)
OOooo dobry pomysł z tym gazikiem bo faktycznie wacik to niewypałzapomniałam jeszcze Ci dodać, że ja robię warstwami bo po całości nie schodzi. Biorę przykładam gazik nie wacik żeby mocno się nawilżyło to podstawa i dopiero po tak 20 min wyczesuje a potem kąpiel.
U mojego to się w pewnym momencie przeraziłam bo aż takie zaczerwienia i grudki mu się porobiły niestety jak oczyszczałam to włoski też odeszły
powodzenia ja walczę na poważnie już drugi tydz i prawie koniec jeszcze trochę przy czole wcześniej to tak nie za bardzo się przykładałam....no niestety a podobno do zakażenia grzybiczego można doprowadzić
PS mi jeszcze lekarz powiedział, że małemu będzie wychodzić non stop dopóki organizm nie pozbędzie się moich hormonów a trochę ich nabrałam się bo jestem po IVIF
A to ciekawa teoria tego lekarza to czemu od razu po urodzeniu nasze dzieci tego nie miały i skąd się to bierze u dzieci poczętych naturalnie
Oczywiście Zgadzam się , że to był ogromny pocisk hormonów ale ja w sumie mogę powiedzieć, że nie odczuwałam tego mi się wydaje , że to wszystko zależy od organizmu.
Ostatnia edycja: