A ile wasze dzieci drzemek mają w ciągu dnia ? Moja wstanie o 8 pogadamy z godzinę zje i idzie spac z godzinę jak jej nic nie przeszkadzapotem mam wrażenie ze jak zje i oczywiście ma dobry dzień to by zjadła pogadała i spała ale to takie krótkie drzemki do pół godziny budzi się a za chwile już ziewaale zauważyliśmy poprawę w końcu już tak nie płacze jak przez ostatnie dni
reklama
Lipaaa
Fanka BB :)
Moja też o 8 dziś pobudka, cycek pieluszka i zabawa. Bardzo jej się podoba jak do stelaża wózka wpinam fotelik samochodowy i wożę ja po domu wtedy wszystko widzi i ewidentnie jest zadowolona.A ile wasze dzieci drzemek mają w ciągu dnia ? Moja wstanie o 8 pogadamy z godzinę zje i idzie spac z godzinę jak jej nic nie przeszkadzapotem mam wrażenie ze jak zje i oczywiście ma dobry dzień to by zjadła pogadała i spała ale to takie krótkie drzemki do pół godziny budzi się a za chwile już ziewaale zauważyliśmy poprawę w końcu już tak nie płacze jak przez ostatnie dni
Po godzinie snowu spanie, czasem się wybudza - płacze delikatnie przez sen i jak nie zareaguje od razu przytuleniem to rozbudzi się na dobre.
O 11.30 znowu pobudka i zabawa była do teraz.
Właśnie leżę z tym śpiącym krasnalkiem na brzuchu
Później jeszcze ze dwie drzemki będą na pewno.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
W ogóle nie liczęA ile wasze dzieci drzemek mają w ciągu dnia ? Moja wstanie o 8 pogadamy z godzinę zje i idzie spac z godzinę jak jej nic nie przeszkadzapotem mam wrażenie ze jak zje i oczywiście ma dobry dzień to by zjadła pogadała i spała ale to takie krótkie drzemki do pół godziny budzi się a za chwile już ziewaale zauważyliśmy poprawę w końcu już tak nie płacze jak przez ostatnie dni
Śpi wtedy, kiedy widzę, że jest zmęczona
Np . dziś były już 2 drzemki. A będą dwie albo trzy, zobaczymy
Dzisiaj my testujemy odkładanie do dostawki i w sumie szybciej zasypia niż na rękach a i tu i tu jest płacz. Jak jest zmęczona to strasznie ciężko jej się zasypiaW ogóle nie liczę
Śpi wtedy, kiedy widzę, że jest zmęczona
Np . dziś były już 2 drzemki. A będą dwie albo trzy, zobaczymy
A do tego strasznie lekki sen mamam wrażenie ze wie kiedy wychodzę z pokoju a ze mieszkamy w domku to latam góra dół bez przerwyDzisiaj my testujemy odkładanie do dostawki i w sumie szybciej zasypia niż na rękach a i tu i tu jest płacz. Jak jest zmęczona to strasznie ciężko jej się zasypia
M
Monini92
Gość
Byliśmy dopiero na pierwszym szczepieniu i dostał 4 szczepionki po dwie na każdą nóżkę i do wypicia rotawirusy.A dzielą wam to szczepienie na dwa razy?
Bo u nas są w to ramię co dostał w szpitalu zastrzyk jeszcze nie dają
M
Monini92
Gość
Ja tak miałam w ciąży W ostatnim trymestrze gumy miętowe to 3 naraz na 2 dni całe opakowanie a podczas mycia zębów pasta niesamowicie mi smakowałaTo ja nawet w ciąży takich nie miałam jak mam teraz z tą mięta
ilmenau
Dziewczyny macie doświadczenie ze swoimi starszymi dziećmi czy naprawdę jest tak że dolegliwości z brzuszkiem mijają wraz z 3 miesiącem? Mi pediatra kazała czekać że te bóle brzucha płacze miną i dała tylko espumisan i delicol
U mojej starszej przeszło jak miała 3.5 miesiąca ale wtedy pojawiła się awersja do wózka i fotelika samochodowego, więc coś za coś
my też chodzimy do fizjo i powiem więcej mówiła, że często tak też dziecko radzi sobie z emocjami to jest normalny etap jak zacznie mówić to zacznie je mową wyrażać
weź tą Teściową pogoń przecież to Twoje dziecko, to Ty w razie czego będziesz latać z nim po lekarzach wszelakiej maści. pokazałbym drzwi jak się nie podoba.
to moje pierwsze dziecko i robię kupę pomyłek ale powiem Wam, że zaczynają mnie wkurzać Ci ludzie 'dobre rady' tak normalnie we wszystkim. Dzisiaj szłam z maseczką nie podoba się już coraz kolejny ktoś mi kuźwa zwrócił uwagę, że mam maseczkę na świeżym powietrzu kogo to obchodzi
no dobra żółć mi się ulała, ahh aż mi lżej
A to dopiero początek tych złotych rad... Poczekaj aż zaczniesz rozszerzać dietę to się okaże że 90% ludzi, których znasz jest ekspertami w tej dziedzinie, potem jak zacznie chodzić a już przy buncie dwulatka to chyba każdy się wypowie
My dzisiaj po pierwszym szczepieniu, póki co śpi tylko na rękach dzisiaj równo 7tyg i waży 5.84 kg!
Nadja_n
A Ty kiedy masz druga dawkę?Oesu, Ty też w maseczce chodzisz? W lesie czy gdzie indziej jak ludzi nie ma to nie, ale wszędzie gdzie indziej noszę, pierdzielę.
Taaa i wujek Staszek dobra rade, wszystko wiedzą najlepiej.
Gratuluję szczepienia
Oj tak, pyskowania ci u mnie dostatek...
Rozmawiałaś z pediatra o tym szczepieniu?
Bo w niemczech mówią mi że kobieta sama musi podjąć decyzję o szczepionce, ponieważ w ciąży oraz w okresie laktacji nie ma badań,ginekolog Polecała że to niezywa szczepionka, moj mąż lekarz oraz znajomi lekarze też polecają się szczepić.
Ja wczoraj 1 dawkę i cały czas myślę czy dobrze zrobilam
reklama
Nadja_n
Ja, jutro 1 szczepionki aż trzy:rota wirus, pneumokoki i ta skojarzona tężec itp.Byliśmy dopiero na pierwszym szczepieniu i dostał 4 szczepionki po dwie na każdą nóżkę i do wypicia rotawirusy.
Aż się boje