Niedługo mama
Fanka BB :)
Haha racja, ja jak nie czuje przez pampersa siku tzn że kupaNo właśnie, jak jest siusiu to od razu wiadomo, bo czuc. Może to jednak zaleta hah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha racja, ja jak nie czuje przez pampersa siku tzn że kupaNo właśnie, jak jest siusiu to od razu wiadomo, bo czuc. Może to jednak zaleta hah
Ja używam pampersow i jestem zadowolonaDziewczyny, jakie jesteście w stanie polecić Pampersy oprócz pampersa, aby były szczelne? Obecnie używamy pampers premium care i przez nogawki wszystko przeleci. Miałam zwykłe active baby to one też przepuszczają plus jak dziecko narobi to śmierdzą. Najlepsze były sleep&play. Lecz zależałoby mi by były mega szczelne bo pampers niestety taki nie jest. (Dada niestety córkę odparzyła)
Dokładnie nie byłoby lekkoTak jak mój mąż. On już by teraz się do drugiego zabierał. A ja później bym miała armagedon, ciąża i bieganie za szkrabem który uczy się chodzić. Gorzej jakbym miała znow ciążę zagrożoną i tak jak tą bym musiała całą przeleżeć, ciekawe co by zrobił.
Dokładnie nie byłoby lekko
Achhhh jak to mężczyźni czasem to aż brak słów mój ostatnio został z małym wieczorem przez 2 h to jak wrocilam to mówi do mnie ' ty wiesz co ja z nim przeżyłem jak on marudził'
no nie, nie wiem bo skąd
Wow, to poszalałaś No jasne, zawsze możesz spróbować wrócić do Dady, jak odparzy to zmieniszBardzo bym chciała Dade kupić i używać ale boje się że znów będzie miała pupę odparzoną. Faktycznie Pampersy chyba popsuły. A musze zużyć wszystkie bo zamówiłam karton z 240sztukami Chyba jeszcze raz spróbuję dade. Jak odparzą to niestety będę szukać dalej.
No pewnie, każdemu inne się sprawdzają Z Pampersa jest duży plus taki, że one są bardzo mięciutkie i przyjemne dla pupkiJa od początku używam Pampers, najpierw Premium Protection 1 i 2 i były bardzo ok. Nigdy nie przeszła ani kupka ani siku. Odparzen też nie było a rzepy trzymały. Dla mnie bardzo na plus.
Zdarzylo mi się używać kilku sztuk z Lidla i jeszcze dwóch innych sklepow i jak dla mnie to te pieluchy już w dotyku były gorsze.
Obecnie mamy Pampers Baby Dry 2 i też nie są takie fajne jak Premium Protection ale mimo wszystko dobre.
Co człowiek to opinia
Ja też się bałam, więc kupiłam małą paczkę tych złotych, a potem już poszłam w jumbo pack. Bardzo spoko są te złote dady, prawie tak cienkie jak pampersy, a pamiętam, że jeszcze z Dobrusią to były sporo grubsze.Bardzo bym chciała Dade kupić i używać ale boje się że znów będzie miała pupę odparzoną. Faktycznie Pampersy chyba popsuły. A musze zużyć wszystkie bo zamówiłam karton z 240sztukami Chyba jeszcze raz spróbuję dade. Jak odparzą to niestety będę szukać dalej.
To kup małe i wtedy jak juz będziesz pewna to duże, ja tak robiłamJa sie właśnie boję kupować te duże opakowania chociaż nie raz oglądałam na allegro bo się boję ze będzie uczulenie albo wyrosnie i nie zużyje i mam tak z pampersami i z mlekiem i oczywiście wtedy nic się nie dzieje a dada to chce juz kupić trojki żeby zobaczyć jak wypadają rozmiarowo
A tych nie cierpię pasjami, mam je w tym samym miejscu co lupilu i babydream, sztuczne i plastikowe a do tego mi śmierdząNo właśnie mi baby dry śmierdziały jak nie wiem jak mloda zrobiła siku, bardzo specyficznie, i przez nie najbardziej przelatywało. Najbardziej mnie zaskoczyły simply dry 3 (dostałam je z Holandii- u nas nazwa sleep and play). I przyznam że właśnie one mi się podobały pod każdym względem
No nie dziwię się. Ja tak kiedyś chciałam ale mi dawno przeszłoTak, dobrze
Jakbym była to bym była wiadomo
Wolę jednak mieć dzieci z większą różnicą wieku
11 miesięcy to zdecydowanie za mało
Miałam mieć swoje szczepienie w poniedziałek, a młodej we wtorek i tak bym poszła. Nie ma żadnego wpływu. Nie poszłam tak tylko dlatego, że udało mi się przyspieszyć termin o 3 tygodnie.Dziewczyny co myślicie :24.05 czyli w poniedz. Mam termin szczepionki Pfizera a 26.05 w środę moja Amelii ma 3 szczepionki(rot, pneumokoki i te skojarzone:tężec itd). A ja, karmie mała tylko piersią i boję się że to za dużo bedziechyba swoją szczepionkę przełożę.
Mój mąż, mówi że ok ale on jest ortopeda, a tu pediatra, mówi że oficjalnie zalecenia dla karmiących mam nie ma, czy szczepić się podczas karmienia.
Ja jestem za szczepionka tylko dwa dni po niej moja będzie miała swoje szczepionki i boję się że za mały odstęp, niby na corone szczepię się ją ale ja karmie
My też dzisiaj po szczepieniu pneumokoki i meningokoki, no u nas to jest wrzask co jakiś czas taki trudny do uspokojenia na szczęście póki co śpi. Ostatnio też tak było do wieczora. Mam nadzieję, że to juz koniec moj synuś 9 tygodni i 4770 gMy dzisiaj po pierwszym szczepieniu 6w1, pneumokoki i rotawirusy. Malutka była dzielna, ale cały dzień odsypia a jak się obudzi to z płaczem, jakby ją coś bolało, taka markotna jest. Gorączki na szczęście na razie nie ma, może obejdzie się bez. Taka mała bidulka
Nela waży 5260 gram, za 2 dni w czwartek będzie miała 8 tyg