Naprawdę wam tak krótko dzieci śpią same?! A ja myślałam że moja mało śpi ale jak ją nakarmię to i z dwie godziny w łóżeczku pospi tylko muszę termoforem nagrzać. Zdarzają się tez krótsze ale to najkrócej to 40 minut śpi. A wnocy to zaśnie o 21 to i do 4 potrafi spac. Czasami jak mniej zje na noc to mam dwie pobudki o 2 i po 5.U nas to samo. Same drzemki 15 min w ciągu dnia, w chuscie mi za to pospać może nawet do 2h.
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Naprawdę wam tak krótko dzieci śpią same?! A ja myślałam że moja mało śpi ale jak ją nakarmię to i z dwie godziny w łóżeczku pospi tylko muszę termoforem nagrzać. Zdarzają się tez krótsze ale to najkrócej to 40 minut śpi. A wnocy to zaśnie o 21 to i do 4 potrafi spac. Czasami jak mniej zje na noc to mam dwie pobudki o 2 i po 5.
No nie chce mi spać wszystko ją ciekawi i ciągle na rękach najlepiej
Ale mój M dzisiaj wymyślił poszedł z małym na spacer bez telefonu myślałam że zawału dostanę jak nie mogłam się dodzwonić a potem zobaczyłam w jego biurze tel no rzesz i oczywiście po powrocie beztrosko obaj uśmiechnięci
czy ja jestem przewrażliwiona czy mi się wydaje tylko wkoncu też jest rodzicem!?
czy ja jestem przewrażliwiona czy mi się wydaje tylko wkoncu też jest rodzicem!?
W nocy to 40 do 60 minut przy piersi, a w ciągu dnia potrafi zasnąć na 15 min i pobudka chyba że go cały czas bujam w wózku to trochę pośpi Czekam z utęsknieniem aż się wszystko unormuje. Liczę na magiczny 3 miesiąc
Moja córka śpi jak wspomniałam ale za to mamy marudzenie czyli zje i marudzi poleży i marudzi ehhi pod tym względem tez czekam na te magiczne 3 miesiące
pocieszę Was zaczęliśmy 13 tc i nadal tak ma śpi jak zając i najlepiej na rękach. dzisiaj na szczęście już się tak nie drze chyba skok minął jak ręką odjąć szkoda ze w piątek rota znowu się zacznie chyba odpocznę w grobieNo nie chce mi spać wszystko ją ciekawi i ciągle na rękach najlepiej
Niedługo mama
Ja w sytuacjach kryzysowych, przypominam sobie ile czasu staraliśmy się o tego małego szkraba i ile bym wtedy dala żeby mieć takie zmartwieniA jak teraz i kryzys jak ręką odjąłpocieszę Was zaczęliśmy 13 tc i nadal tak ma śpi jak zając i najlepiej na rękach. dzisiaj na szczęście już się tak nie drze chyba skok minął jak ręką odjąć szkoda ze w piątek rota znowu się zacznie chyba odpocznę w grobie
Mary2094
Ja w sytuacjach kryzysowych, przypominam sobie ile czasu staraliśmy się o tego małego szkraba i ile bym wtedy dala żeby mieć takie zmartwieniA jak teraz i kryzys jak ręką odjął
Dokładnie, wystarczy jeden uśmiech malucha i zaraz człowiekowi na duszy lepiej
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Jesteś ale doskonale rozumiem i mam to samo!Ale mój M dzisiaj wymyślił poszedł z małym na spacer bez telefonu myślałam że zawału dostanę jak nie mogłam się dodzwonić a potem zobaczyłam w jego biurze tel no rzesz i oczywiście po powrocie beztrosko obaj uśmiechnięci
No cholrra, to rota to masskra, młoda ma sraczkę a ja cholery dostajępocieszę Was zaczęliśmy 13 tc i nadal tak ma śpi jak zając i najlepiej na rękach. dzisiaj na szczęście już się tak nie drze chyba skok minął jak ręką odjąć szkoda ze w piątek rota znowu się zacznie chyba odpocznę w grobie
Niedługo mama
A u nas nawet po rota kupa co drugi dzień ale wyjątkowo dzisiaj w dwóch pampersachJesteś ale doskonale rozumiem i mam to samo!
No cholrra, to rota to masskra, młoda ma sraczkę a ja cholery dostaję
reklama
Moja tez lubi sobie popatrzeć na wszystko ale w sumie przychodzi jej godzina i jest płacz bo zmęczona a zasnąć nie możeNo nie chce mi spać wszystko ją ciekawi i ciągle na rękach najlepiej