Dobrusia wymiata - w sumie racja prawdę powiedziała!Poranna rozmowa z moim średnim dzieckiem: Dobrusiu, dlaczego podłoda jest w kupie? Bo mi spadła
Jak nocki u Was? Mi obie dziewxzyny tak dały w kość, że zasnęłam dopiero o 5, więc jestem nieprzytomna...
u mnie zależy od humoru ale po przejściu na bebilon pepit syneo zdecydowanie wstajemy wyspani a Pediatra nas opierniczyła że zmieniliśmy (przecież są teleporady itd) z nutramingenu pokazałam jej fucka jak wyszliśmy nie będę głodzić dziecka pił 40 ml (zresztą kto by to wypił??) a poza tym ostatecznie zgodziła się z nami, że zostawiamy to jak mu dobrze...
ból brzuszka tylko raz na jakiś czasu przy robieniu kupki, nie wrzeszczy już tak, nie skręca się i nie puszcza tyle bąków. No wczoraj z ta kupą ale to chyba po szczepionce po rota
Jedyny minus to trochę więcej ulewa po łyżeczce tak ze 3 razy dziennie ale to mleko jest mega rzadkie więc to chyba przez to...
więc u mnie względnie ale zobaczymy musi pobrać jeszcze tydz żebym mogła powiedzieć tak to mleko dla niego i spoko nie ma dużo dolegliwości da się przeżyć.