Cudo tez bym chciała tak nosić miałabym wolne ręce. Jutro jadę do sklepu z akcesoriami dla dzieci może będą mieliPochwalę się, kumpela mi właśnie pożyczyła cudowną, ręcznie tkaną przez siebie chustę do motania, mega łatwo się to robi w niej, mała przytulona cudnie śpi!
Zobacz załącznik 1258761
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Oto moja Nelka kochana
Zobacz załącznik 1258817
Jaka słodka czuprynka. Cudeńko :-) ❤
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Zobacz tą babeczkę, bardzo przystępnie pokazuje. Ważne, żeby maluchowi ustawiac nóżki pod kątem 90*, kolanka powinny być mniej więcej na wysokości pępka, i odwiedzenie nóżek nie za duże (100-110 stopni). A samo wiązanie po kilku probach da się ogarnąć. Ja się bałam, bo wcześniej mi się nie udało nosić, mimo doradcy chustowej, a teraz z wiązania na wiązanie jest lepiej. I dla mnie kangurek prostszy niż kieszonka, może wygląda trudno, ale jak się już ogarnie to jest ok.Ja mam taką, ale niestety nie umiem wiązać Muszę się gdzieś nauczyć
Moja propozycja: nie kupuj nowej chusty. Nową chustę trzeba złamać, czyli trochę ją "zeszmacić". Włókna muszą nabrać plastyczności i to trwa, a jeśli się zaczyna to można łatwo się zniechęcić. Ja mam porównanie - ta plus nowa, tylko wyprana. Niebo a ziemia... na fb jest fajna grupa - dziewczyny sprzedają chusty i nosidła max do 3 stów, i sprzedają głównie używane, zresztą można poprosić o używane i wyciągnięte, bo takie się znacznie łatwiej mota. No i trzeba dopasować do swojej budowy i wzrostu.Cudo tez bym chciała tak nosić miałabym wolne ręce. Jutro jadę do sklepu z akcesoriami dla dzieci może będą mieli
Ale cudna!! ❤❤Oto moja Nelka kochana
Zobacz załącznik 1258817
O rany, też śliczna!! ❤❤Jeżeli już pokazujemy maleństwa, to oto Anastazja :-)
Jakie włoski ma długieOto moja Nelka kochana
Zobacz załącznik 1258817
Patii26
Ooo, też ma długie włoski ŁadniutkaJeżeli już pokazujemy maleństwa, to oto Anastazja :-)
Patii26
Taką zgagę miałam w ciąży, że nie mogło być inaczej hahaJakie włoski ma długie
ilmenau
Oto moja Nelka kochana
Zobacz załącznik 1258817
Jeżeli już pokazujemy maleństwa, to oto Anastazja :-)
Ale śliczne dziewczyny!!!
Ja musze ogarnąć pomniejszanie zdjęć, bo mi moje odrzuca
reklama