reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Przyjeżdżaj 🤣😉 ja jeszcze chleb zagniotłam a teraz wyrasta, rano będę piekła (na zakwasoe, zarabiam wieczorem i rano piekę).

Zapraszam, a takie z klipsem jeszcze bywają bezprzewodowe, i takiej szukam, ale nie zrobionej z gównoplastu, tylko czegoś solidnego...
O kurde, miesiączki współczuję. Ja jeszcze w ciągu dnia muszę wkładkę nosić ale na szczęście w nocy nie, jak myślę o miesiączce to mi słabo. Ciekawe kiedy menda przyjdzie, niby karmię, ale poprzednio dostałam po 3 miesiącach...

Chlebuś swojski najlepszy. W zeszłym roku piekłam ciągle na maślance.

Jeżeli chodzi o miesiączki mam mega bolesne i się ich boje jak wrócą..

I od rana znowu płacz takie pojękiwanie szloch, nosimy na rekach uspokoi się i dalej jęczy. Już nie mam siły 😔
Mój wczoraj tak obsesyjnie płakał dałam palca do ssania małego i położyłam na brzuszek termofor przykryłam pieluszka i zaraz 10 min spokój i wielka zielona kupa 😱 potrzebował wsparcia.
Twój maluszek też chce coś tylko musisz odgadnąć co? Próbuj wszystkiego! 😘 dasz radę

Mój wczoraj tak obsesyjnie płakał dałam palca do ssania małego i położyłam na brzuszek termofor przykryłam pieluszka i zaraz 10 min spokój i wielka zielona kupa 😱 potrzebował wsparcia.
Twój maluszek też chce coś tylko musisz odgadnąć co? Próbuj wszystkiego! 😘 dasz radę

Matko a u nas termofor na okrągło i tu kupy nie widać na horyzoncie niestety

Poranna rozmowa z moim średnim dzieckiem: Dobrusiu, dlaczego podłoda jest w kupie? Bo mi spadła 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Jak nocki u Was? Mi obie dziewxzyny tak dały w kość, że zasnęłam dopiero o 5, więc jestem nieprzytomna...

Tylko ze my już szukamy i szukamy i nic nie wychodzi. Zje i prawie śpi odłożę już oczy jak piec złotych

reklama
Do góry