reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny! Która z Was ostatnia miesiączkę miała 26.05?
Ja miałam okres 26.05, owulacja prawdopodobnie 12.06 ( ostatnio cykle po ok. 31dni) Jak narazie czekam na wizytę jednak w następny czwartek 16.07. Zobaczymy jaki na usg wyjdzie termin..
A jeśli chodzi o samopoczucie, to bardzo często boli mnie głowa, kłucie lewego jajnika i od 3 dni zgaga😐 ale bez mdłości. Po piersiach póki co nic nie widać, a w dwóch ciążach było inaczej.
Ja tez piersi nie moge zaliczyc do objawow 😅 a kazda ciaza jest inna 😘

reklama
Ja miałam miesiączke 27.05 a owu jakoś 10.06 i cykl miałam 28dni.
Ja miałam okres 26.05, owulacja prawdopodobnie 12.06 ( ostatnio cykle po ok. 31dni) Jak narazie czekam na wizytę jednak w następny czwartek 16.07. Zobaczymy jaki na usg wyjdzie termin..
A jeśli chodzi o samopoczucie, to bardzo często boli mnie głowa, kłucie lewego jajnika i od 3 dni zgaga[emoji52] ale bez mdłości. Po piersiach póki co nic nie widać, a w dwóch ciążach było inaczej.

A jeśli chodzi o samopoczucie, to bardzo często boli mnie głowa, kłucie lewego jajnika i od 3 dni zgaga😐 ale bez mdłości. Po piersiach póki co nic nie widać, a w dwóch ciążach było inaczej.
Hej u mnie ostatnia miesiączka miałam dzień przed Tobą czyli 25.05 a cykle mam 29 dniowe. 😉

Dziewczyny czy Wy macie zatkany nos ? Nie mam kataru A jak już to w bardzo małych ilościach wydzieline z nosa. Najgorzej jak się położę muszę się długo układać żeby mieć drożne dwie dziurki. Może macie jakiś sposób na to ?

reklama
Dziewczyny czy Wy macie zatkany nos ? Nie mam kataru A jak już to w bardzo małych ilościach wydzieline z nosa. Najgorzej jak się położę muszę się długo układać żeby mieć drożne dwie dziurki. Może macie jakiś sposób na to ?
Mi się bardziej wysusza sluzowka w nosie, ale nos się nie zatyka. Stosuje wodę morską i trochę pomaga.

Do góry