my wczoraj wieczorem po neurologu drugie podejście (znalazłem babkę z super opinie, przyjmuje w przychodniach w których mam abonamenty ale nie było terminów więc pojechaliśmy do niej priv zapłaciliśmy) babka zajebista obadała, omierzyła, popukała mloteczkiem, wyjaśniła moje wątpliwości kwekania podczas snu i wybudzania się na bąki i krzyki. pokazałam jej też filmiki jak go nagrałam jak się skręca, krzyczy przez sen, bąki puszcza, charczy, stwierdziła że mleko jest do zmiany bo mały ma brzuch napięty i te objawy wskazują że nie dobrze z jego brzuszkiem , reszta to normalny stan niemowlęcy ale mam dalej nagrywać jak mnie coś zaniepokoi na następną wizytę.
dała skierowanie do rehabilitanta żeby pokazał nam pielęgnację nad wcześniakiem bo się należy jak stwierdziła
powiedziała że silny chłopak, uśmiecha sie juz, wodzi wzrokiem, napięcie ok więc jest super
zalecila szczepienia oprócz rota i menigokoki dopóki nie wyjaśnia się problemy z brzuszkiem.
nie no jestem zachwycona
i kurna można a wg poprzedniej ja wogole nie powinnam przychodzić bo za wcześnie głupia pindzia
dzisiaj już pediatra zaliczony szczepionka 5w1 i druga na wzwb. no i mleko zmieniamy na receptę nutramigen.
a na charczenie pedi dał skierowanie do laryngolog. więc na święta w miarę spokojna głowę będę miała
dała skierowanie do rehabilitanta żeby pokazał nam pielęgnację nad wcześniakiem bo się należy jak stwierdziła
powiedziała że silny chłopak, uśmiecha sie juz, wodzi wzrokiem, napięcie ok więc jest super
zalecila szczepienia oprócz rota i menigokoki dopóki nie wyjaśnia się problemy z brzuszkiem.
nie no jestem zachwycona
i kurna można a wg poprzedniej ja wogole nie powinnam przychodzić bo za wcześnie głupia pindzia
dzisiaj już pediatra zaliczony szczepionka 5w1 i druga na wzwb. no i mleko zmieniamy na receptę nutramigen.
a na charczenie pedi dał skierowanie do laryngolog. więc na święta w miarę spokojna głowę będę miała