Zbożowa to nie kawa toż to napój.Ja piję tylko inkę więc co to za kawa chciałam pić zwykłą ale chyba działa zwykła na jakość pokarmu, że młoda pobudzona. I ta inka mi tylko pozostała bo ogólnie jestem kaloszem
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
U nas to jest ryk a nie rozglądanie. Nie chcę spać w łóżeczku i najlepiej by spala na rękach ale to w ciągu dnia. Nie wiem czy to przez ten katarek czy jak. Ale za to w nocy ładnie spiJa przy tych temperaturach około 15-19 stopni miałam body z krótkim, rampersa wełnianego (z cieniutkiej wełenki), skarpetki i czapeczkę cienką plus przykrywałam kołderką taką cieplejszą, ale jak stałyśmy w pełnym słońcu to ją odkrywałam prawie całą. Nie zaziębiła się, była ciepła, a u mnie ogólnie zimny wychów (z wcześniakiem na pewno bardziej bym doubierała, ale widzę, że moja szybko się zaczyna pocić).
Ja nie widzę różnicy po kawie, piję codziennie minimum jedną dużą około 0,4 litra (nie mocna, i pół na pół z mlekiem), czasami dwie takie. No i z dnia na dzień nasze dzieci mają dłuższe okresy aktywności, widzę, że czasami i godzinę-dwie potrafi się rozglądać.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
No rączki to podstawa!! W nocy śpi obok mnie i tez w miarę, poza tym, że potrafi w środku nocy zaliczyć 2godzinną przerwę (no. dziś...)U nas to jest ryk a nie rozglądanie. Nie chcę spać w łóżeczku i najlepiej by spala na rękach ale to w ciągu dnia. Nie wiem czy to przez ten katarek czy jak. Ale za to w nocy ładnie spi
ilmenau
@agrafka07 jeszcze w dwupaku?
Ja jadę dzisiaj na ktg ale mam wrażenie, że nic się nie dzieje. Nawet moje regularne nocne skurcze przepowiadające zanikły
Ja jadę dzisiaj na ktg ale mam wrażenie, że nic się nie dzieje. Nawet moje regularne nocne skurcze przepowiadające zanikły
Patii26
Cześć dziewczyny Dawno tu nie byłam i mam do nadrobienia aż 15 stron Ale po porodzie dużo siedziało się i nie miałam czasu i ochoty wgl na tel siedzieć. Miałam Wam napisać o porodzie, wiem, że czekacie, dlatego postaram się to zrobić dzisiaj albo na dniach, bo dużo tego jest. Trzymajcie się i pozdrawiamy z Nelinką
Mary2094
No rączki to podstawa!! W nocy śpi obok mnie i tez w miarę, poza tym, że potrafi w środku nocy zaliczyć 2godzinną przerwę (no. dziś...)
Ja bym chciała z nią spać w wyrku ale pies z nami śpi i teraz wywal go z wyra pewnie jak młoda będzie Starsza to sama tego psa wygoni z łóżka. Jedynie co to do karmienia na chwile w nocy kładę się z młodą na drugim końcu narożnika i wtedy oby dwie przysypiamy przy tym karmieniu
Mary2094
Cześć dziewczyny Dawno tu nie byłam i mam do nadrobienia aż 15 stron Ale po porodzie dużo siedziało się i nie miałam czasu i ochoty wgl na tel siedzieć. Miałam Wam napisać o porodzie, wiem, że czekacie, dlatego postaram się to zrobić dzisiaj albo na dniach, bo dużo tego jest. Trzymajcie się i pozdrawiamy z Nelinką
Również pozdrawiamy i trzymajcie się ciepło
Niedługo mama
Właśnie się zastanawiam co jakiś czas co się tam u Was dzieje brakuje nam Ciebie, pozdrawiamy równieżCześć dziewczyny Dawno tu nie byłam i mam do nadrobienia aż 15 stron Ale po porodzie dużo siedziało się i nie miałam czasu i ochoty wgl na tel siedzieć. Miałam Wam napisać o porodzie, wiem, że czekacie, dlatego postaram się to zrobić dzisiaj albo na dniach, bo dużo tego jest. Trzymajcie się i pozdrawiamy z Nelinką
reklama
agrafka07
@agrafka07 jeszcze w dwupaku?
Tak, nadal w dwupaku. Wczoraj wieczorem miałam 3 mocniejsze skurcze ale szybko minęły. Mąż już stracił nadzieję, że samo się zacznie i nastawił się już na wtorek...