karoo-kp
Mama Jagodzianki
Mam wrażenie, że ten ortopeda nie ma pojęcia w temacie. Dobrze zawiązana chusta robi robotę i nie uszkadza w żaden sposób stawów biodrowych. Ostatnio mam wrażenie, że lekarze radzą "na odpierdol".a co Ci doradził ortopeda? byliście jest na usg bioderek? - ciekawa jestem może masz jakąś inną opinie
my po ortopedzie wczoraj więc pytałamo ten temat nie poleca ani jednego ani drugiego do skończenia 4-6 ms cyt. dziecko powinno być noszone na rękach jak najwięcej leżeć na twardym i na brzuszku. po tym okresie jak bardzo się chce to trzeba się umówić do specjalisty od chust i nosideł aby odpowiedni dobrać albo zaryzykować kupno wtedy on podpowie czy jest dobrze dobrane (raczej nie będę ryzykować
)
jeszcze mi morał strzelił pt że to jest wygodnictwo rodziców, kasa producentów itd i potem jęczą że problem zamiast słuchać wcześniej...(mógł se darować-poczułam się jako wyrodna matka która nie chce zajmować się dzieckiem)
podjęłam jednak decyzję że nie kupuje.
szukać teraz dobrego Doradcy w czasach jak wszystko pozamykane i na telefon taaaszkoda bo już miałam nadzieję
mój waga nie grzeszy więc przeżyje.
Uważam jednak że Każdy robi jak uważa![]()
By the way cały czas myślę, że to fejk, bo zapisałam się na 6 maja na szczepienie przeciwko covid ❤❤