Ja mam dzisiaj 35+4 a termin mam przesunięty na 03.03 a jak ciśnienie się nie uspokoi to wcześniej. Mam nadzieję że nie będę pierwsza , chociaż ja nie pomogę Wam za bardzo bo CC. Ja mam skurcze tylko w nocy, ciężko mi się oddycha i spać od 4 rano to już nie mogę . Mały skacze jak szalony, zjem śniadanie o 7 i potem znowu śpię do 10 jakiś koszmar . Mówię Wam położę głowę i już zasypiam. Po południu mały szaleje i wieczorem .No ciekawe, która pierwsza ale jest mi mega ciężko, bardzo dokucza mi lędźwiowy i brak snu, a mały niesamowicie szaleje, brzuch mi mega faluje prawie nonstop, młodszy syn się śmieje, że potrafię taniec brzucha
Tak dzisiaj mam dokładnie 34+5, wizytę mam w czwartek, już nie mogę się doczekać, bo na ostatniej nic mi lekarz nie powiedział ile mały waży i mierzy, teraz zapytam. Zajął się miedniczną nerkową dziecka, bo poprzednio wyszły nieprawidłowości, sercem no i zmianą torbieliwą, którą mam przy łożysku.
Ostatnią wagę dziecka miałam podaną w 27tc+6 mały ważył wtedy 1189g.
Dzisiaj mam taki cel żeby skompletować apteczkę dla niego, a właśnie używałyście jakiejś konkretnej wit d dla niemowlaka?