reklama
Zdarza mi się, że mały mnie tak mocno kopnie bez ostrzeżenia, że aż cicho krzyknę, a wtedy mąż podskakuje ze strachu, że zaczynam rodzićBolą Was ruchy dziecka?
Normalnie organy wewnętrzne mi chyba przestawia moja mała
Niedługo mama
Fanka BB :)
Nie, mnie nie bolą i właściwie nigdy nie bolały może to przez łożysko na przedniej ścianie. Wogole mam wrażenie, że mój maluszek jeszcze nie obrócił się główką w dół od ostatniej wìzytyBolą Was ruchy dziecka?
Mary2094
Bolą Was ruchy dziecka?
Bolą jak diabli ale najbardziej po prawej stronie bo z przodu łożysko. Ale ogólnie pępkiem to chyba chce mi to dziecko wyjść, albo w zebra mi noge wkłada ze czasem się schylić nie mogę bo ból. Albo jak się przeciąga, wypina się. Ale chyba to wina tego ze ma mało miejsca
Niedługo mama
Rozbawił mnie Twój mąż, nie że maluszek Cię tak kopieZdarza mi się, że mały mnie tak mocno kopnie bez ostrzeżenia, że aż cicho krzyknę, a wtedy mąż podskakuje ze strachu, że zaczynam rodzić
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Nawet bardzo momentami.Bolą Was ruchy dziecka?
A co do przestawienia organów, to na przykład wzdęcia mam bardzo po bokach brzucha, tak mi się jelita rozjechały
Ja tez już muszę torbę spakować ale ciężko się zebrac. Dzisiaj skończyłam prasować ciuszkito może w weekend pomału ogarnę torbę. W środę ma przyjść do mnie położna to może ona powie co spakować muszę tylko kosmetyki kupić ale chyba wybiorę się do rossmana i tam coś upolujeI która już spakowana? Ja będę się pakować w przyszłym tygodniu, w tym tyg sobie wszystko skompletuje i tak do maks połowy lutego chce być spakowana
Jeśli którejś się chcę to może napisać co bierze do szpitala, ile sztuk, zawsze fajnie sobie zobaczyć czy wszystko się napisało na swojej ja mam trochę spora listę, ale muszę ją ukrócić, bo po rozmowie z siostrą mojego narzeczonego, która rodziła rok temu w maju w tym szpitalu co ja, to kilka rzeczy mi niepotrzebnych bo w szpitalu mają a po co przynosić zarazki do domu Ja Wam też później napisze o kosmetykach i liście
Moja w sobotę kopała jak szalona a wczoraj i dziś spokojna jak aniołek, czasami lekko da o sobie znac. Za to serce bije jak dzwonNawet bardzo momentami.
A co do przestawienia organów, to na przykład wzdęcia mam bardzo po bokach brzucha, tak mi się jelita rozjechały
O tak szybki bezbolesny poród muszę z moją pogadaćMusi posłuchać Ja mojej też zacznę mówić aby sprawnie wychodziła i współpracowała z mamusia podczas porodu
reklama
Niedługo mama
U mnie szpital ma listę co zabrać do szpitala. I np. rzeczy dla dziecka tylko na wyjście ale papier toaletowy trzeba zabrać.