U mnie jest wręcz odwrotnie. Jest mi ciągle gorącoDziewczyny czy Wam Czasami też jest tak okrutnie zimno??
reklama
To progesteron też muszę zrobić 2 razy? Czy jak będzie ok to raz wystarczy?Zgadzam się z Tobą. Endokrynolog zaleciła mi właśnie zrobienie wartości progesteronu. Okazał się niski więc dostałam Luteinę. Na wizycie u ginekologa dołożył Duphason jeszcze i na razie czekać na rozwój akcji.
A ja mam na przemian albo mi jest gorąco zimnoU mnie jest wręcz odwrotnie. Jest mi ciągle gorąco
Wystarczy raz. Zobaczysz jaki będzie poziom. Jeśli za niski trzeba do ginekologa by przepisał odpowiednie leki. I być może za jakiś czas będzie chciał sprawdzić jak się to wchłania. Niski progesteron może spowodować, że ciąża się nie utrzyma. W pierwszej ciąży nie miałam sprawdzanego progesteronu. Było wszystko ok. Ale nie byłam Wtedy pod opieką endokrynologa. Teraz endokrynolog zaleciła więc zrobiłam. Tak bym nawet nie wiedziała, że mam niski.To progesteron też muszę zrobić 2 razy? Czy jak będzie ok to raz wystarczy?
Może tak organizm reaguje na zmiany hormonalne. Z tarczyca wszystko ok?A ja mam na przemian albo mi jest gorąco zimno
Aha, ok. DziękiWystarczy raz. Zobaczysz jaki będzie poziom. Jeśli za niski trzeba do ginekologa by przepisał odpowiednie leki. I być może za jakiś czas będzie chciał sprawdzić jak się to wchłania. Niski progesteron może spowodować, że ciąża się nie utrzyma. W pierwszej ciąży nie miałam sprawdzanego progesteronu. Było wszystko ok. Ale nie byłam Wtedy pod opieką endokrynologa. Teraz endokrynolog zaleciła więc zrobiłam. Tak bym nawet nie wiedziała, że mam niski.
Tak tak wszystko sprawdzone i wszystko jest wporzadku może też zmęczenie daje efekt że jest mi zimno.Może tak organizm reaguje na zmiany hormonalne. Z tarczyca wszystko ok?
Nie ma za co. Człowiek się uczy cały czas. Jeden lekarz sprawdzi inny nie. Więc opinie są różne.Aha, ok. Dzięki
Może tak być mnie śpioch atakuje, ale jakoś trzeba przetrwaćTak tak wszystko sprawdzone i wszystko jest wporzadku może też zmęczenie daje efekt że jest mi zimno.
reklama
[GROUP=]
Może tak być mnie śpioch atakuje, ale jakoś trzeba przetrwać
O tak mnie też przychodzi taki moment że ciężko nad tym zapanować