reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
To superja jutro mam wizytę tez nie mogę się doczekać żeby zobaczyć szkraba, u mnie to będzie tydzień 31+5 dniCześć dziewczyny Doczekałam się w końcu dzısiejszej wizyty prenatalnej i w końcu po 5 tygodniach przerwy zobaczyłam małą aktualnie mam 29tc + 5, ale z usg wychodzi 30tc + 4, teoretycznie pierwsza wersja ważniejsza Malutka cała zdrowa, waży sobie 1554 gram Wszystkie parametry i narządy w normie I to dla mnie najważniejsze, bo stresowałam się tym moim cukrem, który tak skacze.. Ale mała rozwija się prawidłowo Ile Wasze dzieci ważyły w 30 tyg ciąży?
Poladd1234
Identyko jak ja jutro usg prenatalne i 31t5dTo superja jutro mam wizytę tez nie mogę się doczekać żeby zobaczyć szkraba, u mnie to będzie tydzień 31+5 dni
Patii26
To superja jutro mam wizytę tez nie mogę się doczekać żeby zobaczyć szkraba, u mnie to będzie tydzień 31+5 dni
To dajcie jutro znać jak tam na wizycieIdentyko jak ja jutro usg prenatalne i 31t5d
Niedługo mama
Oooo ciekawe czy rodzić będziemy w tym samym czasieIdentyko jak ja jutro usg prenatalne i 31t5d
Poladd1234
He he kto wie kto wie syna i córkę rodziłam równo tydzień przed terminem teraz się okażeOooo ciekawe czy rodzić będziemy w tym samym czasie
Niedługo mama
A na kiedy masz termin bo ja na 12 marca i czy dobrze pamiętam ze u Ciebie chłopiec tak jak u mnie?He he kto wie kto wie syna i córkę rodziłam równo tydzień przed terminem teraz się okaże
Poladd1234
Dokładnie wszystko się zgadza termin ten sam i płeć też też masz już parkę?A na kiedy masz termin bo ja na 12 marca i czy dobrze pamiętam ze u Ciebie chłopiec tak jak u mnie?
reklama
Niedługo mama
O wszystko się zdadzatylko to nasze pierwsze takie wyczekane, wystarane przez lataa mam już 36 lat
Ostatnia edycja: