Nie ma sprawy w piatek dam znacO to daj znać jak waży mija w 27+3 ważyła podobnie do twojej to będę miała rozeznanie mniej więcej ile moja może ważyć w 31
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Ooo, to jeszcze mniej niż moja, więc nie mam się co martwić, bo moja 24+1 ważyła 738g a gin powiedział, że o 3 dni za mało, ale generalnie w normie24+3 ważyła 650g.
PałkaZapałka
Moja taka drobnica była a 3 tyg potem już wystrzeliła na 1080gOoo, to jeszcze mniej niż moja, więc nie mam się co martwić, bo moja 24+1 ważyła 738g a gin powiedział, że o 3 dni za mało, ale generalnie w normie
Póki lekarz mówi żeby się nie martwić to nie ma co
Nadja_n
Moja 24tc plus 1 ważyła 712gr.Ja mam wizytę 11.01 i będę wtedy miała 30 tc (29+5) to też zobaczę ile moja może ważyć mniej więcej
A ile Wasze dzieciaczki ważyły w 25 tygodniu? Oczywiście ten kto miał w tym czasie wizytę
W 27tc plus 5 ważyła 1280gr.
Teraz dopiero 31tc wizyta będzie czyli za 2 tygodnie.
Ja mam do wody osobny, a do ciała dopiero szukam jakiegośDziewczyny, a Wy jaki termometr kupowałyście do temp ciała i wody? Osobno każdy czy elektryczny?
My kupiliśmy elektryczny na podczerwień 3w1, mierzy temperaturę ciała, wody, pomieszczenia i posiłków
Jutro jadę na zakupy dla malucha, m.in. po kosmetyki, co myślicie o takich?
- krem na pupe codzienny - zielony linomag, a na odparzenia alantan maść w niebieskim opakowaniu
- oliwka hipp po kąpieli
- do kąpieli głównie będzie przegotowana woda z minimalnym dodatkiem jakiegos mydełka z hipp lub babydream.
W ogole zamierzam małego kąpać nie codziennie, a z 2 lub 3 razy w tygodniu, chyba ze bedzie wymagał jakichś szczególnych smarowań kremami z powodu alergii czy innych zapaleń skóry, to wtedy częściej.
Mary2094
Ja mam do wody osobny, a do ciała dopiero szukam jakiegoś
- krem na pupe codzienny - zielony linomag, a na odparzenia alantan maść w niebieskim opakowaniu
- oliwka hipp po kąpieli
- do kąpieli głównie będzie przegotowana woda z minimalnym dodatkiem jakiegos mydełka z hipp lub babydream.
W ogole zamierzam małego kąpać nie codziennie, a z 2 lub 3 razy w tygodniu, chyba ze bedzie wymagał jakichś szczególnych smarowań kremami z powodu alergii czy innych zapaleń skóry, to wtedy częściej.
Ja zamówiłam z neta cały zestaw z linomagu dla noworodka do ciała. A jeżeli chodzi o termometr to też kupilam 3 w 1 elektroniczny który mierzy wszystko.
Niedługo mama
Krem na pupę i oliwkę mam tą samą tylko do kąpieli wybrałam AA I LOVE YOU BABY bo się na czytałam o dobrym składzie ale babydream tez ma dobry składJa mam do wody osobny, a do ciała dopiero szukam jakiegoś
- oliwka hipp po kąpieli
PałkaZapałka
Ja mam termometr też taki co zmierzy człowieka, pomieszczenie i wodę ale kupuje też wanienkę z wbudowanym termometrem.
Co do kosmetyków to się zastanawiam, najbardziej co do pupy żeby nie było jakieś bardzo tłuste i nie zapychalo pieluszki
Co do kosmetyków to się zastanawiam, najbardziej co do pupy żeby nie było jakieś bardzo tłuste i nie zapychalo pieluszki
reklama
Niedługo mama
Też kupiłam taki termometr również z myślą o dorosłych , po czasie pewnie będziemy tak wprawione ze łokciem będziemy badać temperaturę wodyDziewczyny, a Wy jaki termometr kupowałyście do temp ciała i wody? Osobno każdy czy elektryczny?
My kupiliśmy elektryczny na podczerwień 3w1, mierzy temperaturę ciała, wody, pomieszczenia i posiłków